Huis > Nieuws > Inhoud
Niets zoeter dan Freedo Mural om deel uit te maken van de District Snap en Share Art Walk van Fort Worth Design: Let Freedom Ring Edition
Jul 20, 2018

FORT WORTH, TX, 20 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Als kunstenaar wil je jezelf uitdrukken door je kunst, maar hoe doe je dat zonder iemand tegenwoordig te beledigen? Kunstenares Alex Perez uit Fort Worth heeft een manier gevonden om haar kunst te delen zonder controverse op te wekken! Alex heeft gewerkt aan een muurschilderingstuk getiteld "Nothing Sweeter than Freedom" voor de 'Snap and Share Art Walk' van het Fort Worth Design District.

Op de vraag wat haar muurschilderstuk inspireerde, zei Perez dit: "Wat is een onderwerp dat waarschijnlijk niemand beledigt in de samenleving van vandaag, maar toch patriottisch is? Behalve de lactose-intolerantie, houdt iedereen van ijs! Laat het smelten om plezier te steken bij de beruchte hitte van Texas en tik op een leuk spreuk dat het allemaal samen kan binden. " Alles bij elkaar heeft ze dat gedaan! Deze patriottische ijsmuurschildering geeft gebiedsbezoekers de mogelijkheid om met kunst in contact te komen terwijl ze hun favoriete foto "klikken" en delen. Het Fort Worth Design District bestaat uit drie bedrijventerreinen met kantoorruimte te huur, winkelruimte en opslagruimte te huur met buitenopslag. Perez begon haar reis als kunstenaar op jonge leeftijd en werd geïnspireerd om de personages te tekenen van geanimeerde Disney-films, boeken of krantenstrips. Beïnvloed door Japanse animators, begon Perez kunst na te streven als een carrière en niet alleen als een passie.

Het is haar passie en toewijding die haar liefde voor kunst laat groeien, evenals haar portfolio.

Als een van de vier finalisten van de 'Snap and Share Art Walk: Let Freedom Ring Edition' voelt Perez zich 'gelukkig' genoeg om haar gedachten, gevoelens en ideeën met anderen te kunnen delen via kunst. Ze is van mening dat als een persoon emotioneel contact maakt met haar kunstwerken, het de kunstenaar de moeite waard maakt. Haar kunststuk bevordert positiviteit en Perez deelt haar gedachten erachter: "Ik geloof dat ik altijd deze enorme hoeveelheid dankbaarheid heb gevoeld voor het leven in deze huidige tijd van de Amerikaanse geschiedenis. We moeten nog steeds onze problemen oplossen, maar voor het grootste deel in vergelijking met ons verleden hebben we als gemeenschap meer vrijheid dan ooit om onze weg in het leven te kiezen. We vergeten vaak dat wanneer we moeilijke beslissingen nemen in termen van werken aan een doodlopende baan of het afleggen van giftige familie of vrienden, we kiezen wie we in onze levens toelaten. '

Inspirerende woorden van een inspirerende kunstenaar zonder twijfel. Perez gaf ook advies en inspiratie aan jonge kunstenaars met de mededeling dat "je sneller mislukt." Je zult nooit zo goed zijn in kunst als je maar wilt, dus het is beter om gewoon te beginnen aan de ideeën die je altijd al had willen doen en falen. ze al. De eerste van alles wat we doen als mensen gaat zuigen omdat we de ervaring missen. Hoe eerder je faalt, hoe sneller je kunt leren, groeien en verbeteren voor de volgende poging. "

Zorg ervoor dat u langs het Fort Worth Design District komt om meer te leren over alles wat de bedrijven te bieden hebben.

Over Alex Perez

Ik zou mijn site www.heytherealex.com half augustus operationeel moeten hebben en op dat moment beschikbaar zijn voor commissies. Ik ben momenteel bezig met een reeks kinderboeken geïnspireerd op de fabels van Aesop met een moderne draai en een vleugje mythologische wezens. Als je meer wilt weten, volg me dan op Instagram @suburbanslothmage.

Over Box Office Warehouse Suites

Box Office Warehouse Suites in Fort Worth is een innovatieve ontwikkeling van commercieel vastgoed in het snelgroeiende Alliance / Golden Triangle-gebied ten noorden van Fort Worth. Het biedt huurders uitzonderlijke waarde en de mogelijkheid om vierkante voet aan hun ruimte toe te voegen in kleine stapjes. Ga voor meer informatie naar BoxOfficeWarehouseSuites.com of onze Facebook-pagina. Neem voor vragen over leasing contact op met Jim Eaton via (817) 439-3224 of jime@rdsinvestments.com .

Over Fort Worth Design District

Het Fort Worth Design District ligt in Fort Worth, en bestaat uit drie verschillende bedrijventerreinen met kantoorruimte te huur, winkelruimte te huur, winkelruimte, magazijnruimte, kantoor / magazijngebouwen en meer. Golden Triangle biedt betaalbare winkelopties van maand tot maand, evenals magazijnen met erkende deuren en laadperrons. Box Office Warehouse Suites biedt kantoor-, winkel- en winkelruimte voor lease in containercontainer-gebouwen, terwijl Paddock Place Office Suites Executive Office-suites biedt voor verhuur met vergaderzaalopties. Alle drie de eigendommen worden beheerd door RDS Real Estate en zijn de thuisbasis van verschillende lokale bedrijven.

Producten