Huis > Nieuws > Inhoud
Nu met SendRakhi.com Het is gemakkelijk om Rakhi overal in India te kopen en verzenden met gratis verzending!
Aug 29, 2018

NEW DELHI, INDIA, 11 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Voor de viering van het Raksha Bandhan-festival starten mensen elk jaar veel voorbereidingen voor de daadwerkelijke datum van het feest. Zusters binden de heilige Rakhi-draad aan de pols van de broeder, waarvoor ze vele dagen daarvoor met winkelen beginnen. Ook beginnen broeders hun zoektocht naar de beste Return Rakhi-cadeau voor zuster, dagen voorafgaand aan het feest. En om het gemak van online winkelen voor elke broer en zus te brengen, zal SendRakhi.com binnenkort zijn Rakhi-collectie 2018 vrijgeven .

Raksha Bandhan brengt de tijd voor het schenken onder de Hindoestaanse families. Afgezien van de enorme Rakhi-verkoop, zijn Rakhi-geschenken ook in die tijd van het jaar erg populair. SendRakhi.com biedt een breed scala aan Rakhi-geschenken en Rakhi in verbazingwekkende ontwerpen, materialen en patronen om een keuze voor te maken. En voor een betere winkelervaring heeft de portal de services geüpgraded om Rakhi naar Pune, Delhi, Jaipur, Kolkata, Bangalore en andere plaatsen in het land te sturen.

In een discussie over de exclusieve diensten van Rakhi-bezorging in India en wereldwijd, zei de officiële vertegenwoordiger van SendRakhi.com: "Hoewel elke broer en zus het veelbelovende festival van Raksha Bandhan samen willen vieren, maar vaak gebeurt dit niet. van een hectische levensstijl of een andere mogelijke reden, krijgt men niet genoeg tijd om van de ene plaats naar de andere te komen voor de festivalviering, dus stellen we zusters die in een deel van de wereld wonen in staat om Rakhi naar India te sturen met gratis verzendfaciliteiten . In feite heeft de portal dit keer ook gewerkt aan de vooruitgang van de Rakhi-bezorgservices door het bezorgnetwerk in het hele land uit te breiden.Zusjes kunnen Rakhi dus naar India sturen in de metropolen, stedelijke steden en andere landelijke of afgelegen delen van het land. ook."

Om zusters te helpen bij het kiezen van de beste Rakhi voor broer, is er een zeer uitgebreide lijn Rakhi online op de portal. Er zijn ingewikkeld ontworpen en vervaardigde opties voor Stone Studded Rakhis, Resham Dhaga Rakhis, Rudraksha Rakhis, Pearl Rakhis, Kundan Rakhi, Kids Rakhi, Zardosi Rakhi, Silver Rakhi, Lumba Rakhi, Sandalwood Rakhi, Mauli Rakhi en tal van andere prachtige opties ook . Ook voor zussen met te veel broers zijn er opties voor Rakhi-sets van 2, 3, 4, 5, 6, 7, 12 en meer.

Afgezien van Rakhi online, biedt het portaal zijn klanten ook uitgebreide Rakhi-geschenken voor zowel broers als Return Rakhi-geschenken voor zussen. Ook moeten de geschenkreeksen op de portal indrukwekkende keuzes bieden voor Rakhi-geschenkcombinaties zoals Rakhi met chocolade, Rakhi met droog fruit, Rakhi met snoepjes inclusief optie van Rasgulla, Gulab Jamun, Kaju Katli, Dodha Barfi met andere selecties van Rakhi met mokken , Rakhi met puja thali en meer. Voor zussen die grote Raksha Bandhan-verrassingen willen geven aan hun broer, zijn er ook heerlijke, grote en unieke Rakhi-cadeau's.

Over het bedrijf:

SendRakhi.com is de naam voor de populaire online Rakhi-shoppingwebsites in India die tot doel heeft om elke onderscheidende vraag naar Rakhi-geschenken en heilige Rakhi-discussies met zijn online-reeksen te vervullen. Voor de viering van Raksha Bandhan 2018, zal de portal binnenkort de Rakhi-geschenkencollectie onthullen met uitgebreide Rakhi-reeksen. De portal voegt meer toe aan het aanbod en biedt klanten de mogelijkheid om Rakhi online te verzenden met gratis verzending in het hele land en wereldwijd. Men kan zelfs gebruik maken van de diensten van express en dezelfde dag Rakhi levering tijdens dringende leveringsbehoeften.

Contact-

+ 91-8510934032
info@sendrakhi.com
https://www.sendrakhi.com/city/delhi

Producten