Huis > Nieuws > Inhoud
Op de hielen van $ 37M Series B Round, huurt BounceX nieuwe controller, Madison Bates
Jul 11, 2018

NEW YORK, NY, 10 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - BounceX, de toonaangevende People-Based Marketing (PBM) cloud, heeft vandaag het inhuren van Madison Bates aangekondigd als Controller. Bates brengt het team tien jaar ervaring in business, financiën en start-upontwikkeling. Voor BounceX was ze bijna vier jaar de controller bij ShopKeep.

In haar nieuwe functie bij BounceX staat Bates aan het hoofd van de financiële afdeling, inclusief het bijhouden van boeken en financiële overzichten, zorgen voor budgettering en belastingnaleving en opschalen van haar team.

"Wat ik zo leuk vind aan deze rol is dat het, net zoals het technisch is, ook ongelooflijk samenwerkend is.Het werken met elk team bij BounceX geeft me de kans om echte verandering teweeg te brengen terwijl ik me bezig houd met de verbazingwekkende bedrijfscultuur," zei Bates. "Veel bedrijven richten zich uitsluitend op verkoop en marketing, waardoor financiering als bijzaak wordt beschouwd en ik ben verheugd dat BounceX op een duurzame manier kan blijven groeien."

In ShopKeep groeide Bates haar team vanaf de grond op. Bij BounceX hoopt ze op dezelfde manier een team op te bouwen. Vind open posities in haar team op www.bouncex.com/careers .

"Madison is een doorzetter, ze neemt ons bedrijf over en bouwt een ongelooflijk financieel systeem uit", aldus Ryan Urban, CEO en mede-oprichter van BounceX. "Ze is een aanvulling op het team en heeft een blijvend effect op de hele organisatie."

BounceX is onlangs door Alexa uitgeroepen tot een van de 50 meest gewaardeerde private cloud-bedrijven om te werken. Ze zijn ook het snelstgroeiende softwarebedrijf van Inc. 5000 in de VS en het zevende snelstgroeiende bedrijf in het algemeen; # 5 op Deloitte's Noord-Amerika Technology Fast 500; # 1 in New York voor Ondernemer & Cultuur IQ's Top Company Culture; en Crain's New York Beste plek om te werken.

Over BounceX
Opgericht in 2012, is de People-Based Marketing (PBM) cloud van BounceX het eerste nieuwe inkomstenkanaal met schaal in 10 jaar. Met vestigingen in NYC, San Francisco en Londen hebben we momenteel duizenden digitale eigenschappen in een groot aantal verschillende sectoren. Voor het eerst hebben merken en uitgevers een zinvol betaald kanaal buiten Google en Facebook. We worden vertrouwd door wereldwijde ondernemingen zoals Forever21, JetBlue, Samsonite, Clarks, Hugo Boss en nog veel meer. www.bouncex.com

Neem contact met ons op:   pr@bounceexchange.com

Producten