Huis > Nieuws > Inhoud
OpenWorks tekent exclusieve overeenkomst met Liteye Systems voor Noord-Amerika
Sep 21, 2018
CENTENNIAL, CO, 20 september, 2018 / 24-7PressRelease / - OpenWorks Engineering Ltd en Liteye Systems Inc. hebben een exclusief partnerschap gevormd om militaire, wetshandhavings- en veiligheidsautoriteiten te ondersteunen met hun counter-UAS-missies. De twee bedrijven bundelen hun krachten om een geïntegreerde low-collateral-damage C-UAS-laag te bieden aan Liteye's al succesvolle tegen onbemande systemen.

Liteye is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van een reeks tegen-UAS-producten en -systemen. Sinds 2016 heeft Liteye volledig geïmplementeerde detectie-, track- en nederlaag-systemen met Amerikaanse militaire klanten geïmplementeerd. Het streeft er voortdurend naar om de mogelijkheden van het systeem te verbeteren en samen met zijn klanten te werken ter ondersteuning van hun evoluerende missies.

"Om affectief te zijn in de voortdurende strijd tegen onbemande systemen, moet de oplossing adaptief zijn en verschillende lagen van bekwaamheid kunnen omvatten," verklaarde Kenneth Geyer, CEO van Liteye. "Het aanbod van SkyWall 100 en 300 van OpenWorks biedt ons nog een andere nederlaagmogelijkheid in ons aanbod, waardoor de eindgebruikers opties hebben."

OpenWorks ontwikkelde de wereldberoemde SkyWall net capture-producten, die al operationeel zijn ingezet om staatshoofden, uiterst gevoelige sites en kritieke nationale infrastructuur over de hele wereld te beschermen. Met SkyWall kan de operator het doel van de UAS fysiek vastleggen in een net; een uniek niet-ECM UAS-nederlaagvermogen. Samen met Liteye's oplossingen kunnen deze systemen nu worden geïntegreerd in een grotere defensieve paraplu van radars, camera's, RF-detectie en elektronische oorlogsvoering.

Dit zeer capabele team zal alle bestaande SkyWall-klanten ondersteunen en biedt nieuwe gebruikers rechtstreeks toegang tot SkyWall-producten vanuit de basis van Liteye in Colorado. Het partnerschap vormt naarmate verdere SkyWall100-contracten worden ondertekend door Amerikaanse autoriteiten en toont de inzet van de teams om in de VS gevestigde gebruikers te ondersteunen.

"Net als SkyWall, verdedigen Liteye's oplossingen levens en kritieke infrastructuur op het slagveld sinds 2016 en we zijn blij dat we hun team in Noord-Amerika kunnen versterken," verklaarde James Cross, directeur van Openworks. "We weten dat onze SkyWall-producten hen de komende jaren zullen bijstaan in deze missie."

SkyWall300 is het nieuwste SkyWall-systeem dat autonome en op afstand bediende net capture biedt. Deze week en in weken zal worden getoond op een aantal spraakmakende militaire evenementen zoals BlackDart 18. De Skywall 300 zal beschikbaar zijn voor inzet begin 2019.

Neem voor meer informatie over een Liteye- en SkyWall-systeem contact op met Rick Sondag via rsondag@liteye.com

Over Liteye Systems, Inc. ( www.Liteye.com )
Liteye Systems, Inc. is gevestigd aan de voorkant van de adembenemende Rocky Mountains en is een wereldleider in de productie en integratie van technologische oplossingen van Counter Unmanned Aircraft Systems (CUAS), Drone Sense en Warn Systems, robuuste kopendisplays met hoge resolutie (HMD) ), vergrote wapenvizieren, geheime thermische bewakingssystemen, elektronische oorlogsvoeringpakketten, radarsystemen en vuurleidingssoftware. Onze geavanceerde oplossingen bevatten revolutionaire ontwerpen in optica, elektronica, ergonomie en vormfactoren die een breed scala aan militaire en commerciële toepassingen mogelijk maken. Ons R & D-team levert geavanceerde aangepaste pakketten voor 's werelds grootste bedrijven en overheidsinstanties. Met kantoren in het VK en wereldwijde verkoopfilialen beschermt Liteye kritieke infrastructuur tegen reële bedreigingen.

Over OpenWorks Engineering LTD. ( www.openworksengineering.com )
OpenWorks Engineering is een hi-tech productbedrijf dat wereldwijd toonaangevende producten voor beveiliging en terrorismebestrijding ontwikkelt. Het bedrijf heeft een innovatief drone-opnamesysteem ontwikkeld, genaamd SkyWall. Het systeem biedt overheidsinstanties en particuliere beveiligingsorganisaties de mogelijkheid om het publiek, vips, gevangenissen en kritieke nationale infrastructuur te beschermen tegen de gevaren van commercieel beschikbare drones.

SkyWall biedt een kosteneffectieve, evenredige en fysieke reactie op de drone-dreiging, waardoor de bestuurder een drone kan vastleggen en naar een gecontroleerde landing onder parachute kan brengen. Met behulp van een combinatie van een pneumatisch aangedreven draagraket en een intelligent projectiel, belichaamt het concept een eenvoudig principe: vang de doelwit drone in een net. SkyWall heeft verschillende ingebouwde veiligheidsvoorzieningen om gebruik binnen een bevolkte omgeving mogelijk te maken. Het SkyWall-assortiment biedt drone-beveiliging in draagbare en tijdelijke of permanente installaties. SkyWall100 is een vast capture-systeem en SkyWall300 is een automatisch opgezet systeem.
Producten