Huis > Nieuws > Inhoud
Page 1 Oplossingen verwerft strategische Edge Partners
Sep 29, 2018
LAKEWOOD, CO, 28 september 2018 / 24-7PressRelease / - Premier digital marketing agency Page 1 Solutions heeft vrijdag bekendgemaakt dat het Strategic Edge Partners heeft overgenomen, een marketingbureau dat online, print en on-site diensten levert aan plastisch chirurgen, esthetische en dermatologische werkwijzen, med spa's en industriële leveranciers. Dana Fox, president en CEO van Strategic Edge Partners, heeft zich bij Page 1 Solutions aangesloten als vice-president van praktijkontwikkeling.

Al meer dan 30 jaar is Fox een toonaangevende stem en bron van marketingexpertise voor esthetische praktijken en leveranciers die hun bedrijf willen uitbreiden en inkomsten willen genereren. Strategic Edge Partners heeft al elf jaar klanten in Noord-Amerika bediend.

"Met haar ervaring en het brede scala aan marketingdiensten die zij biedt, zal Dana Fox veel waarde toevoegen aan Page 1 Solutions en onze klanten", zei Dan Goldstein, president en eigenaar van Page 1 Solutions. "Ik heb het genoegen gehad om Dana al jaren te kennen, ik heb altijd bewondering gehad voor haar reputatie en kennis, ik ben zeer verheugd om onze klanten te laten weten dat zij deel uitmaakt van de familie Page 1 en dat we nu een gelijkmatige een breder scala aan diensten. "

Page 1 Solutions biedt al meer dan 15 jaar digitale marketingdiensten voor plastisch chirurgen , waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), website-ontwerp en -ontwikkeling, socialemediamarketing, beoordelingen en beoordelingen, en meer. Met de overname van Strategic Edge Partners zal het agentschap beginnen met het aanbieden van aanvullende diensten zoals:
• Patiëntloyaliteitsprogramma's
• Praktijkadvies op locatie
• promotiemateriaal voor drukwerk en onderpand
• Reclame
• Elektronische proceduregidsen
• Evenement planning

Strategic Edge Partners en Page 1 Oplossingen delen gemeenschappelijke kernwaarden. Hun gezamenlijke toewijding om de esthetische industrie op een integere manier te bedienen terwijl ze de resultaten van elke praktijk verhogen, zal nieuwe kansen creëren voor klanten van beide agentschappen.

"Wat een snaar raakt bij mij is de manier waarop Dan en zijn bedrijf om de klanten geven," zei Fox. "Dat is precies hoe ik me voel over mijn klanten, en samen denk ik dat we een nieuw niveau van resultaten kunnen bereiken." Ik ben ook heel blij dat klanten van Strategic Edge nu via bewezen expertise de extra mogelijkheid hebben om leadgeneratie en conversie sterk te vergroten. ."

Fox wordt regelmatig gezien als spreker op het gebied van marketing en branding bij evenementen op het gebied van medische esthetiek, georganiseerd door de American Society of Plastic Surgeons, de American Society for Aesthetic Plastic Surgery, de American Academy of Cosmetic Surgery en anderen. Een andere frequente presentator bij veel van deze evenementen is Bill Fukui, vice-president van sales en marketing bij Page 1 Solutions.

"Wanneer Dana en ik elkaars weg kruisen op deze evenementen, ben ik altijd onder de indruk van de ervaringen en inzichten die ze deelt," zei Fukui. "Ze heeft duidelijk het respect verdiend van artsen, chirurgen en managers in de branche en zal een enorme aanwinst zijn voor onze klanten en het hele team."

Zowel Page 1 Solutions als Strategic Edge Partners maken klantensucces een prioriteit. In het licht van de acquisitie is de nadruk op resultaten consistent online en offline, waardoor één bureau een continuüm van oplossingen kan bieden dat digitale marketing, praktijkbeheer, conversie van nieuwe patiënten en klanten en activering van huidige patiënten omvat.

Over Page 1 Oplossingen, LLC

Opgericht in 2001, is Page 1 Solutions een full-service digitaal marketingbureau. Het bureau verzorgt plastische chirurgen, dermatologen en andere praktijken in de medische esthetische industrie, evenals advocaten, tandartsen en oogartsen in heel Noord-Amerika. In 2018 verwierf Page 1 Solutions Strategic Edge Partners, een boetiekbedrijf dat gespecialiseerd is in cosmeticapraktijken branding, evenementenplanning en on-site strategie en loyaliteitsprogramma's. Now, Page 1 Solutions is een multi-channel en multimediamarketingbureau, met diensten variërend van zoekmachineoptimalisatie en website-ontwerp tot het creëren van drukwerk in onderpand en persoonlijk praktijkadvies.

Facebook: https://www.facebook.com/page1solutions
Twitter: https://twitter.com/page1solutions
YouTube: https://www.youtube.com/user/page1solutions
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/page-1-solutions
Pinterest: https://www.pinterest.com/page1solutions/
Google+: https://plus.google.com/+Page1solutions

Over Strategic Edge Partners

Strategic Edge Partners biedt gepersonaliseerde diensten aan kantoren voor plastische chirurgie en praktijken voor esthetische geneeskunde. Teamleden bij Strategic Edge helpen cosmetische chirurgen, artsen, med spa-directeuren en leveranciers van de industrie om onderscheidende merkidentiteiten te creëren die hen onderscheiden van concurrenten. Strategic Edge Partners biedt consulting op locatie, productie van gedrukte advertenties en onderpand, lancering en ondersteuning voor op maat gemaakte loyaliteitsprogramma's en andere marketingstrategieën.

Website: https://yourstrategicedge.com/
Producten