Huis > Nieuws > Inhoud
Pad 11 Naar live stream De 2018-conferentie over het leven na het bewustzijn
Aug 14, 2018

ORLANDO, FL, 14 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Path 11 Productions LLC zal live worden gestreamd vanaf de Afterlife Awareness Conference in Orlando, Florida op 1 en 4 november 2018. Gedurende de conferentie zullen kijkers uit de hele wereld de wereld zal keynote speeches, breakout-sessies, paneldiscussies en de slotceremonie live en online kunnen volgen. April Hannah, gastheer van de Path 11 Podcast, zal ook in een-op-eeninterviews met conferentieluidsprekers praten. Aanbevolen gasten voor dit jaar zijn William Buhlman, Andrew Harvey, Christopher Kerr, MD, Thomas John en nog veel meer.

De Afterlife Awareness Conference, opgericht in 2010 door Terri Daniels, MA, CT, biedt uitgebreide training in een geavanceerd begrip van geboorte, dood en de reis van de ziel, door middel van diepgaande ervaringsworkshops over omgaan met het levenseinde, bewust sterven , bewuste rouw, communicatie na de dood en onderzoek buiten het lichaam.

"De livestream biedt kijkers een geweldige kans om de conferentie bij te wonen, zonder het gedoe van reizen", zegt Michael Habernig, directeur van de livestream. "Mensen die zich aanmelden voor de livestream, kunnen thuis op de eerste rij vergaderen en kunnen de herhalingen van elke sessie later bekijken, als ze deze niet live kunnen bekijken, 'Habernig ging door.

"Het onderwerp van het leven na de dood is altijd een intrigerend onderwerp." De Afterlife Awareness Conference wil via dynamische lezingen en seminars de vragen van mensen helpen beantwoorden ", zei Hannah, producent van de livestream en moderator van interviews.

Pad 11 heeft de registratie voor de live stream geopend met de introductieprijs voor vroege vogels van $ 99. Die prijs voor de livestream zal naar verwachting tegen het einde van augustus oplopen tot $ 129. De prijs zal opnieuw stijgen naar $ 149 nadat de livestream begint op 1 november 2018. Kijkers die geïnteresseerd zijn in het bekijken van de livestream, worden aangemoedigd om zich vooraf te registreren voor het evenement op https://path11productions.com/ac2018 .

Voor meer informatie over Path 11-producties nemen producenten van The Path Documentary Trilogy en Path 11 Podcast contact op met Michael Habernig op 800-520-6303 of bezoeken ze hun website https://path11productions.com .

Path 11 Productions, een productiebedrijf dat zich toelegt op het maken van films, het uitzenden van interviews en het leveren van informatie om de mensheid te helpen ontspannen en van het leven te genieten. De missie van Path 11 Production is om documentaires, video's en podcasts te creëren die zijn geïnspireerd door hun eigen ervaringen, samen met verhalen en ervaringen van experts op het gebied van bewustzijn en wetenschap die deze ontmoetingen valideren.

Producten