Huis > Nieuws > Inhoud
Prins geïnspireerde liefde om het zeilen te zetten op de 5 daagse Caribische Cruise, de paarse partij van het jaar 2019
Aug 30, 2018

NEW ORLEANS, LA, 29 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - 4theLoveofGod , een door Prince geïnspireerde liefdadigheidsorganisatie , met name de grootste geregistreerde 501c3 non-profit ter ere van Prince, heeft een 5-daagse Caribische cruise met Prinsenthema samengesteld getiteld "Purple Party of the Year 2019" . De cruise wordt georganiseerd door Carnival Cruise Lines en zal worden overgebracht van New Orleans, LA, 5 januari - 10 januari 2019 en reist naar Cozumel en Progreso (Yucatan), Mexico. Registratie-informatie is te vinden op https://www.Prince4theLoveOfGod.org .

4theLoveofGod , werd in 2016 opgericht door Gail Ward-Holden , een inwoner van Chattanooga, TN, wiens bewondering voor Prince sinds zijn ontstaan, en haar verlangen om te dienen en te zorgen voor de minder bedeelden leidde haar tot het samenstellen van het goede doel waarvan de missie is " het leven van kansarme kinderen door de gave van muziek en de kunsten (ter ere van de erfenis en humanitaire inspanningen van Prins Rogers Nelson ) . "

De cruise zal meet & greets, interviews, wedstrijden, stille veilingen, dansfeesten en andere Prince-gerelateerde speciale evenementen bevatten met een indrukwekkende lijst gasten die betrokken waren bij de bijna veertig jaar durende carrière van de legendarische popmuziek.

Onder de gasten die de cruise bijwonen, zijn Prince en The Revolution 's legendarische toetsenist, "Dr." Matt Fink die in 1979 voor Prince begon te spelen met het spelen van credits die begon met Dirty Mind en bijna een decennium lang bijdroeg tot het Prince'sxy-tijdperk van Prince. Bovendien heeft dokter Fink op een Funkatopia-interview onthuld dat dit zijn allereerste cruise zou zijn en is hij verheugd een actieve deelnemer te zijn voor het goede doel, 4theLoveofGod.

Andere opmerkelijke gasten zijn de man die Prince, Chris Moon , (MoonSound Studios) en co-auteur van Prince's eerste gouden platen Soft & Wet ontdekte . Moon heeft ook geholpen bij het ontwikkelen van Prince's opnametechnieken en verbond hem met zijn eerste manager, Owen Husney , (auteur van Famous People Whome Met Me ) die ook aan boord van de cruise met het Prince-thema zal zijn. Husney was verantwoordelijk voor het beheren van Prince's vroege carrière en assisteerde Prince bij het verwerven van zijn eerste platencontract bij Warner Brothers.

Ook aan boord van het schip om haar nieuwe boek Diamonds N Curlz , Prince's haarstylist van 29 jaar, mevrouw Kim Berry , officieel uit te geven en te handtekenen . Berry bracht ontelbare uren door met Prince en zal enkele van haar "close-up & persoonlijke" verhalen delen van haar jaren doorgebracht met, zoals zij hem identificeert, "Zijn Koninklijke Slechtheid."

De speciale gastopstelling zal ook enkele toevoegingen bevatten, waaronder oprichter en spreker Chris Horton van Funkatopia , beter bekend als Mr. Christopher op het online radiostation van de website en app FUNKEDUP . Ook kunstenaar Dan Lacey , schilder van pannenkoeken, wiens prachtige stukken met het thema Prince zijn gemaakt van net buiten de poorten van Prince's Paisley Park in Chanhassen, MN. De afronding van de gastronde van de cruise zal de voormalige gids en uitvoerder van Paisley Park zijn, TaNisha Ann Britton, die een speciale uitvoering tijdens de cruise plant.

De opbrengst komt ten goede aan het Mind Mind-project van 4theLoveOfGod (Music4 Innovation Neighborhood Development) , dat muziekinstrumenten en lessen biedt aan kinderen, jongvolwassenen en senioren.

Hutten voor het evenement zijn alleen beschikbaar via de website op https://www.Prince4TheLoveofGod.org en kunnen niet rechtstreeks via de Carnival-website worden gekocht. Alleen cruisereizigers die via de evenementensite kopen, kunnen deelnemen aan de Prince-gerelateerde activiteiten. Er is ook beperkte beschikbaarheid om het evenement te sponsoren voor merchandising en marketing. Sponsors en donaties kunnen worden gedaan aan het goede doel door de website te bezoeken voor meer informatie.

4theLoveOfGod 's missie luidt: " Het leven van kansarme kinderen verbeteren door de gave van muziek en kunst, ter ere van Prins Rogers Nelson ." De organisatie werd opgericht door Gail Ward-Holden, een inwoner van Tennessee, wiens bewondering voor Prince en haar verlangen om te dienen en te zorgen voor de minder bedeelden haar ertoe heeft gebracht de liefdadigheidsorganisatie samen te stellen die de grootste 501c3 non-profit is die specifiek de nagedachtenis en humanitaire inspanningen van Prince eert Rogers Nelson .

Producten