Huis > Nieuws > Inhoud
LEES DIT voordat u een volledig gezichtsmasker aanschaft
Feb 24, 2018

LEES DIT voordat je een snorkelmasker voor volledig gezicht koopt!

Het maakt niet uit hoe goed het merk is, het is gewoon niet mogelijk om een aantal dingen te doen met snorkelmaskers op volledig gezicht.

Of het nu een traditioneel masker is of een snorkelmasker met volledig gezicht, water komt binnen als er een haar tussen de rand van het masker en uw gezicht zit. Baarden maken kleine ruimtes waardoor water het masker binnendringt.

Deze zijn niet bedoeld voor gratis duiken of speervissen. Er zit te veel lucht in de gezichtsopening van het masker en het wordt al snel ongemakkelijk bij duiken onder de 10 voet (3 meter).

Volle gezicht snorkelmaskers zijn ontworpen om te snorkelen in relatief rustig water. Net als bij een traditioneel masker en mondstuk, als je te ver naar voren leunt, komt er water in de snorkel. Het vlotterafsluitersysteem werkt alleen als het snorkel in een verticale positie staat. Water kan de snorkel binnendringen bij het duiken met eenden.

Snorkelbuizen op volgelaatsmaskers zijn niet breed genoeg om een zwemmer voldoende zuurstof te geven tijdens het zwemmen in een oefentempo. Deze zijn niet ontworpen om baantjes te zwemmen in een zwembad.

Volle snorkelmaskers zijn ontworpen voor ontspannen snorkelen op het oppervlak. Ze werken wonderwel goed als ze rustig ademen, maar zijn geen goede keuze voor zwemmers tijdens het trainen. U moet het masker verwijderen wanneer u langere afstanden zwemt om bij een nieuwe snorkellocatie te komen. Zwaar ademhalen / oefenen is minder effectief bij het ontwerpen van volgelaatsmaskers.

Als je iets wilt om baantjes te zwemmen of om krachtiger te snorkelen, neem dan eens een kijkje in de PowerBreather Snorkel-reeks snorkelmaskers . Deze zijn speciaal gemaakt voor baantjes zwemmen, of om te zwemmen in schokkerig water.


Producten