Huis > Nieuws > Inhoud
RevLocal President To Speak At Yext ONWARD18 Conference
Oct 05, 2018
GRANVILLE, OH, 4 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - RevLocal is verheugd aan te kondigen dat onze bedrijfsvoorzitter, Aaron Boggs, een panel zal modereren op de ONWARD18-conferentie van Yext op 24 oktober 2018.

Het thema van de conferentie is "Knowledge Is Power." ONWARD18 belooft zijn meer dan 1200 aanwezigen de kennis te geven die hen zal helpen hun bedrijf en carrière te laten groeien.

Aaron Boggs is geselecteerd om deel te nemen aan een panel dat het onderwerp 'Hoe bereik je groei van wereldklasse in een veeleisend digitaal landschap' wilt bespreken. Dit panel zal ingaan op hoe bedrijven succes kunnen vinden in een tijd waarin de digitale wereld snel evolueert en de consument de controle heeft.

Publieksleden krijgen de kans om panelleden vragen te stellen over hoe ze de markt kunnen beïnvloeden, nieuwe klanten kunnen vinden en hun bedrijven kunnen laten groeien met behulp van de digitale wereld.

"Mobiele gebruiks- en marketingtechnologieën hebben de manier waarop bedrijven opereren drastisch veranderd, waardoor marketeers worden gedwongen de klant centraal te stellen en gegevens te gebruiken om vandaag een vechtkans te hebben. De doelen zijn hetzelfde voor grote en kleine bedrijven: breng meer mensen naar mijn locaties De dingen die zijn veranderd, zijn de tools die we gebruiken en de manieren waarop we klantinteractie en verkoop stimuleren, "zei Boggs.

Als president van RevLocal richt Aaron Boggs zich op het opbouwen van cultuur en het helpen van medewerkers om te leren en te groeien. Hij werkt nauw samen met interne teams en externe belanghebbenden om RevLocal verder te positioneren als leider in digitale marketing.

Bij ONWARD18 zal Boggs deel uitmaken van een all-star line-up, waaronder Neil deGrasse Tyson en David Blaine, evenals sprekers van Google, L'Oreal, TripAdvisor, Microsoft en meer die aanwezig zullen zijn in New York City van 23-25 oktober, 2018.

Over RevLocal

RevLocal is een digitaal marketingbureau dat is gespecialiseerd in lokale zoekmarketing, reputatiemanagement, betaalde advertenties en sociale media voor lokale bedrijven en franchises van alle soorten en maten.

Als leider in digitale marketing maakt RevLocal digitale marketing efficiënt, effectief en betaalbaar voor iedereen. RevLocal is een Premier Google Partner en werd door Inc. Magazine genoemd als een van de 50 beste plaatsen om te werken. Ga voor meer informatie over het bedrijf naar www.RevLocal.com .
Producten