Huis > Nieuws > Inhoud
Rockwall Economic Development Corporation kondigt 2018 Rockwall Job Fair Open voor registratie van werkgevers aan
Aug 15, 2018

ROCKWALL, TX, 7 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Als u op zoek bent naar talent om uw open posities in Rockwall County te vervullen, heeft de Rockwall Economic Development Corporation vandaag aangekondigd dat het nu werkgeversregistraties voor het evenement van dit jaar accepteert. vindt plaats op 14 september 2018 in de Lake Pointe Church in Rockwall. Met meer dan 450 deelnemers aan het evenement 2017 zal de banenbeurs dit jaar naar verwachting meer dan verdubbelen, waardoor er meer dan 1.000 werkzoekenden op verschillende gebieden komen.

Het evenement van dit jaar zal naar verwachting dubbel zo groot zijn vanwege de uitgebreide marketing en de samenwerking tussen de Rockwall Economic Development Corporation en de Rockwall Area Chamber of Commerce . Naast het aantrekken van sleutelposities in financiën, productie, gezondheidszorg, technologie, zal het evenement ook een nieuw part-time paviljoen bevatten gericht op mensen die tijdelijk, parttime of seizoensarbeid willen huren.

Naast de lage instapkosten van $ 350 voor standaard cabinevoorzieningen, zullen werkgevers substantiële exposure krijgen via sociale media en marketingmateriaal van deze lucratieve partnerschappen zodra ze voor het evenement zijn geregistreerd. Meer geavanceerde marketingmogelijkheden en premium standplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar.

"Rockwall is een bloeiende regio van het land, groeit jaar na jaar," zegt Matt Wavering, directeur van Project Development voor de Rockwall EDC . "Het resultaat is een toevloed van potentiële kandidaten die voor bedrijven werken, zowel binnen als buiten Rockwall County, en dit jaar is het een kans om die mensen dichter bij huis te houden, in Rockwall, en voor werkgevers om honderden werkzoekenden te ontmoeten. een plaats."

Dit evenement is specifiek gericht op werkgevers en functies in Rockwall County, wat een voorwaarde is om deel te nemen aan het 2018-evenement.

Aangezien belangrijke punten snel opvallen, worden werkgevers aangemoedigd om zich zo snel mogelijk te registreren op www.rockwalljobs.com/employer-registration . De deadline voor online registratie is 1 september 2018. Na deze datum kunnen de weinige resterende beschikbare plaatsen alleen telefonisch worden geclaimd.

OVER DE ROCKWALL ECONOMISCHE ONTWIKKELING CORPORATION
Sinds 1996 heeft de REDC de Rockwall-belastinggrondslag verbreed en gediversifieerd door nieuwe bedrijfsaantrekkelijkheid, grondverwerving en -ontwikkeling, vooruitstrevende infrastructuur, uitbreiding van bedrijfsactiviteiten en het creëren van banen. Ga naar rockwalledc.com voor meer informatie over de Rockwall EDC .

Producten