Huis > Nieuws > Inhoud
Sharper Image benoemt Lance Reese tot Chief Executive Officer
Aug 30, 2018

FARMINGTON HILLS, MI, 29 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - De oude leider in huishoudelijke elektronica, luchtreinigers, gadgets en andere high-tech levensstijlproducten heeft onlangs Lance Reese aangekondigd als CEO.

Lance bekleedde eerder de functie van Chief Operating Officer van Sharper Image, waar hij twee jaar lang verantwoordelijk was voor alle operationele bedrijfseenheden, waaronder marketing, merchandising, bedrijfsontwikkeling, internationale inkoop, operations, inkoop, technologie en klantenservice.

"Vanuit operationeel oogpunt, tussen IT, het magazijn, callcenter en onze voorraadteams, heeft Lance onze processen, systemen en efficiëntie verbeterd, wat heeft geleid tot een betere ervaring voor onze klanten en een verbeterde winstgevendheid", aldus David Katzman, Managing Partner van Camelot Venture Group. "We komen weer uit een ander jaar van groei en verhoogde winstgevendheid in 2017. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat Lance zal blijven bouwen op de basis die is gelegd, en ons toekomstig succes zal waarborgen!"

Met zijn ondernemende managementstijl, zakelijk inzicht en technologische expertise is Lance klaar om het merk Sharper Image naar nog grotere hoogten te brengen. "We hebben nauw samengewerkt met onze partners over de hele wereld om een opwindend aanbod van buitengewone, leuke producten te introduceren waar onze klanten van zullen houden en waarderen," zei Lance Reese. "We zijn in januari begonnen met werken aan onze vakantiecatalogus en zijn erg verheugd om onze nieuwe kersteditie aan meer dan 25 miljoen mensen te lanceren." Lance heeft een bachelorgraad in wiskunde van de Brigham Young University en een MBA van de Kelley School of Business van Indiana University.

Over Sharperimage.com:
Sharper Image en SharperImage.com bieden consumenten een boeiende manier om de nieuwste thuiselektronica, luchtreinigers, geschenken, gadgets en lifestyleproducten te vinden. Ontworpen als de ultieme winkelervaring, onze ultramoderne website is eenvoudig te gebruiken, met geschenkhandleidingen, productvideo's, beoordelingen van klantenproducten en recensies, handige ordertracering en toegang tot realtime, gratis klantenservice . Sharper Image heeft zijn reputatie gevestigd op het besef dat verbeeldingskracht, creativiteit, innovatie, passie, kwaliteit en opwinding essentiële componenten zijn van 's werelds meest gewaardeerde consumentenproducten. Sharper Image biedt coole en leuke producten in een breed scala van categorieën, zoals Gezondheid en Fitness, Persoonlijke verzorging, Wellness, Home Comfort, Reizen en Speelgoed. SharperImage.com gaat door met de traditie van plezier, innovatie en opwinding die Sharper Image in 1977 ontstond. SharperImage.com en Sharper Image zijn in 2010 opnieuw gelanceerd en zijn eigendom van en worden beheerd door Camelot Venture Group.

Neem voor vragen of om een interview met Sharper Image te krijgen contact op met Mark Chrzan (248) 741-5167, mchrzan@Sharperimageonline.com .

Over Camelot Venture Group:
Camelot Venture Group is een particuliere investeringsgroep die voornamelijk belegt in directe consumentenbedrijven, waaronder online, catalogus, detailhandel, technologie, financiële diensten en sportmanagement. Ga voor meer informatie naar www.camelotvg.com

Producten