Huis > Nieuws > Inhoud
Scherper beeld vergroot marketinginvesteringen voor komende feestdagen
Sep 11, 2018

FARMINGTON HILLS, MI, 10 september, 2018 /24-7PressRelease / - Sharper Image, al jarenlang marktleider op het gebied van thuiselektronica , luchtreinigers, gadgets en andere high-tech lifestyleproducten, heeft zijn expansieve plannen voor het vakantieseizoen 2018/2019 aangekondigd .

Om haar duizenden klassieke geschenken en aanbiedingen compleet te maken - online beschikbaar ( http://www.sharperimage.com ) - heeft het bedrijf onlangs honderden nieuwe artikelen gelanceerd voor de vakantie van 2018, waarvan een groot deel zal verschijnen in hun aanstaande catalogus.

Naast de toegenomen cataloguscirculatie en nieuw toegevoegde items, is het bedrijf bezig met het uitbreiden van zijn marketingbereik, inclusief de lancering van een landelijk uitgezonden vakantietelevisie-campagne. Bovendien resulteren uitgebreide investeringen en innovatieve digitale, sociale media en personalisatiestrategieën - inclusief andere directe naar consumentenkanalen - in aanzienlijke winst in alle regio's van het land.

"Het verheugt ons dat we deze vakantie Sharper Image in de mailboxen en tv's van meer dan 50 miljoen huizen brengen," zei Sam Grossman, Vice President Marketing bij Sharper Image. "Onze circulatie van de feestdagencatalogus alleen al zal meer dan 25 miljoen exemplaren bedragen tijdens de kerstperiode. Het is een spannende tijd - we zijn benieuwd naar de resultaten van dit jaar dankzij onze verhoogde marketinguitgaven en hebben veel vertrouwen in de lijst met geschenken die we hebben samengesteld dit jaar."

Over Sharperimage.com:
Sharper Image en SharperImage.com bieden consumenten een boeiende manier om de nieuwste thuiselektronica, luchtreinigers, geschenken, gadgets en lifestyleproducten te vinden. Ontworpen als de ultieme winkelervaring, onze ultramoderne website is eenvoudig te gebruiken, met geschenkhandleidingen, productvideo's, beoordelingen van klantenproducten en recensies, handige ordertracering en toegang tot realtime, gratis klantenservice . Sharper Image heeft zijn reputatie gevestigd op het besef dat verbeeldingskracht, creativiteit, innovatie, passie, kwaliteit en opwinding essentiële componenten zijn van 's werelds meest gewaardeerde consumentenproducten. Sharper Image biedt coole en leuke producten in een breed scala van categorieën, zoals Gezondheid en Fitness, Persoonlijke verzorging, Wellness, Home Comfort, Reizen en Speelgoed. SharperImage.com gaat door met de traditie van plezier, innovatie en opwinding die Sharper Image in 1977 ontstond. SharperImage.com en Sharper Image zijn in 2010 opnieuw gelanceerd en zijn eigendom van en worden beheerd door Camelot Venture Group.

Over Camelot Venture Group:
Camelot Venture Group is een particuliere investeringsgroep die voornamelijk belegt in directe consumentenbedrijven, waaronder online, catalogus, detailhandel, technologie, financiële diensten en sportmanagement. Ga voor meer informatie naar www.camelotvg.com .

Neem voor vragen of om een interview met Sharper Image te krijgen contact op met Mark Chrzan
(248) 741-5167, mchrzan@Sharperimageonline.com .

Producten