Huis > Nieuws > Inhoud
Signarama franchise erkend als kleine onderneming van het jaar
Sep 27, 2018
WEST PALM BEACH, FL, 26 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Casey Valiant , eigenaar van de Signarama ® -franchise, op 1300 N. Royal Ave., Evansville, IN, ontving de prijs "2018 Small Business of the Year" eerder deze maand door de Southwestern Indiana Chamber of Commerce. Signarama, met hoofdzetel in West Palm Beach, FL, is 's werelds grootste tekenfranchise en een divisie van een groep aangesloten merken onder United Franchise Group.

De familie van Casey Valiant heeft 21 jaar geleden hun bestaande bedrijf omgezet in een Signarama. De familie is nauw betrokken bij de gemeenschap, neemt deel aan het bedrijfsleven in Evansville en concentreert zich echt op het slagen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun klanten.

Zijn franchise is een full-service centrum voor een breed scala van bewegwijzering, variërend van reclame, aangepaste grafische afbeeldingen en digitale grafische afbeeldingen tot gidsborden, kanaalbrieven en auto- en buswraps.

"Ik ben erg dankbaar dat we door de Kamer zijn erkend, niet alleen voor wat we als bedrijf hebben bereikt, maar ook wat we hebben bijgedragen aan de gemeenschap," zei Valiant. "We waarderen en waarderen deze eer en kijken ernaar uit om de inwoners van Evansville lange tijd te dienen."

Over Signarama
Signarama ®, 's werelds grootste sign-franchise, biedt branding- en berichtoplossingen naast uitgebreide sign- en grafische services voor consumenten en zakelijke klanten. Deze variëren van zakelijke borden, voertuigwraps en digitale borden tot reclame- en marketingdiensten. Signarama maakt deel uit van een succesvol systeem van business-to-business franchisemerken en ontwikkelingsservices onder de United Franchise Group (UFG). Als onderdeel van de wereldwijde sign-markt met een waarde van $ 49 miljard, staat Signarama al meer dan twintig jaar voorop in de sign-industrie. Het werd 35e gerangschikt op de lijst 'Top Global Franchises' van Entrepreneur Magazine in 2016. Met meer dan 800 locaties in 60 landen verwacht het bedrijf tegen het einde van 2020 meer dan 1.500 locaties wereldwijd te hebben. Ga voor meer informatie naar www.SignaramaFranchise .com .

Over UFG
Onder leiding van CEO Ray Titus, is United Franchise Group de thuisbasis van een verscheidenheid aan internationaal erkende merken, waaronder Signarama, Fully Promoted, Experimac, Jon Smith Subs, Venture X, SuperGreen Solutions, Transworld Business Advisors, Accurate Franchising en The Great Greek Mediterranean Grill. Met meer dan drie decennia in de franchisebranche, en 1.600 franchisenemers in 80 landen over de hele wereld, biedt United Franchise Group ongeëvenaard leiderschap en solide zakelijke kansen voor ondernemers.
Producten