Huis > Nieuws > Inhoud
Slaap Tandarts Roger Roubal Uitgelicht In Commander In Sleep Nieuwsbrief
Oct 22, 2018
OMAHA, NE, 20 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Door de jaren heen heeft dr. Roger Roubal een reputatie opgebouwd als een van de leiders van een stille revolutie in de tandheelkunde. Letterlijk stil omdat tandartsen mensen in het hele land hielpen hun snurken te dempen en hun slaapapneu te behandelen met orale apparaten. Veel tandartsen behandelen tegenwoordig slaapapneu, maar weinigen hebben er 30 jaar ervaring mee en slechts weinigen hebben de kwalificaties die Dr. Roubal heeft.

Daarom besloot Zyppah Sleep Certified hem deze maand te vermelden in zijn nieuwsbrief 'The Commander in Sleep'. Elke maand bevat de nieuwsbrief een slaap tandarts, nieuws over slaap tandheelkunde cursussen en een informatief artikel.

In zijn spotgedeelte, heeft Dr. Roubal een kort profiel, deelt hij zijn favoriete succesverhaal en geeft hij enkele tips door om de behandeling te verbeteren.

"Ik ben altijd blij om te communiceren met potentiële patiënten en medecursisten," zei Dr. Roubal. "Slaap tandheelkunde verbetert wanneer tandartsen hun inzichten delen en samenwerken voor het welzijn van patiënten. En patiënten profiteren wanneer een organisatie als Sleep Certified duidelijk maakt welke tandartsen zijn getraind in snurken en slaapapneu behandeling en welke niet."

Dr. Roubal moedigt patiënten aan om tandartsen te zoeken die de Diplomate-status hebben verdiend bij de American Board of Dental Sleep Medicine (ABDSM) of die geavanceerde training en leren hebben laten zien via Sleep Certified. Patiënten die op zoek zijn om samen te werken met Dr. Roubal in Omaha, moeten bellen met (402) 493-4175 of zijn website bezoeken op www.whywesnore.com .

Over Dr. Roger Roubal

Dr. Roger Roubal is een tandarts met meer dan 30 jaar ervaring in tandheelkunde en is gevestigd in Omaha, Nebraska. Hij is toegewijd aan het gebruik van tandheelkunde om het leven van zijn patiënten te verbeteren. Daarom concentreert hij zijn praktijk nu uitsluitend op snurken en slaapapneu, wat niet alleen het leven van patiënten kan veranderen, het kan het ook redden. Hij wordt door zowel zijn collega's als zijn patiënten erkend als een van de belangrijkste behandelaars van slaapapneu-behandelingen in het gebied. Zijn faciliteit is geaccrediteerd door de American Academy of Dental Sleep Medicine (AADSM) en hij is de onmiddellijk overleden voorzitter van de American Board of Craniofacial Dental Sleep Medicine (ABCDSM).

Dr. Roger Roubal
Geavanceerde Dental Sleep Treatment Center
11919 Grant Street, Suite 140
Omaha, NE 68164-3475
(402) 493-4175
http://www.whywesnore.com/
Producten