Huis > Nieuws > Inhoud
SMARTe Inc. lanceert DataGenie voor het bieden van real-time data-gezondheidscontrole en -verrijking
Jul 17, 2018

SAN JOSE, CA, 10 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - SMARTe Inc. breidt zijn "Data as a Service" -platform uit door de lancering van DataGenie aan te kondigen - Een real-time platform voor datavisualisatie en -verrijking. DataGenie biedt realtime analyse en inzicht in uw bestaande CRM / MAP-gegevensafwijkingen en aanbevelingen om weloverwogen beslissingen te nemen en gegevens verder uit te breiden om een aanzienlijke ROI te stimuleren.

"Voor veel organisaties is de eerste stap in hun datamanagementreis het identificeren van real-time datagezondheid en classificatie van hun informatie, maar alleen al het kennen van datagezondheid is onvoldoende om de slechte gegevens voor zowel ABM-campagnes als andere marketing volledig aan te pakken. activiteit, "verklaarde Sanjay Gala, oprichter en CEO bij SMARTe. "Door integratie met het CRM- en marketingautomatiseringsplatform kunnen organisaties nu de gezondheid van hun database stroomlijnen door eindeloos gegevens te standaardiseren, te normaliseren, te vernieuwen en te verrijken met real-time DaaS-platform," voegde hij toe.

"We hebben de use-case van DataGenie getest door deze LIVE aan meer dan 100 CMO's en besluitvormers voor Marketing en Sales Operations te laten zien tijdens een recente beurs en het was meteen een hit," zei Jiten Savla, Head - Product Strategy & Innovation bij SMARTe. "We zijn blij dat ons product goed is geaccepteerd, het zal het leven veel gemakkelijker maken voor alle marketeers die hun gegevensafwijkingen in de gaten houden," zei hij.

De belangrijkste functies van Data Genie zijn onder meer:
• Inzicht in uw CRM / MAP-gegevensanomalieën
• Duplicatie, normalisatie en standaardisatie
• Total Addressable Market & Whitespace Analysis
• Realtime gegevensverrijking
• Fuzzy Algorithm Enhanced Matching
• Geïntegreerde ervaring met gegevensvernieuwing
• Actionable Intelligence met geavanceerde visualisaties

We werken als een echte agile Data-as-a-Service-partner om 'hoogwaardige wereldwijde contactgegevens' te leveren die worden aangewakkerd door data science. We versnellen de koperreis met behulp van kunstmatige intelligentie en NLP-technologieën in combinatie met decennia lange domeinexpertise die uiterst relevante en meest accurate prospectgegevens levert.

Ga naar https://smarteinc.com voor meer informatie

Media contact:
Aditya Chakravarthi
Wereldwijd hoofd Marketing
aditya.chakravarthi@smarteinc.com

Ajit Desai
Productmarketing
ajit.desai@smarteinc.com

Producten