Huis > Nieuws > Inhoud
Sprekers aangekondigd: Vero Beach Marketing Summit 2018
Sep 15, 2018
VERO BEACH, FL, 15 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Vero Beach Marketing, het grootste mobiele webontwikkeling- en marketingbedrijf aan de Treasure Coast in Florida, gevestigd in het mooie Vero Beach, houdt de tweede jaarlijkse lokale tweedaagse marketing top op 5 en 6 oktober 2018.

Wat:

De Second Annual Marketing Summit biedt bedrijven in onze regio de mogelijkheid om van professionals te leren in een dwarsdoorsnede van marketing.

Onderwerpen zijn onder meer:

Zakelijke plannen, branding, big data en privacy, social-mediaplatforms, strategieën voor het genereren van inkomsten, website-ontwerp, berichtenontwikkeling, Mail Chimp, marketing voor consumenten, video, film en fotografie.

Verschillende Social Media en Marketing Platforms zullen in detail worden besproken: YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Google Analytics en Word Press.

Sessies zullen interactief zijn en deelnemers in staat stellen zich bewust te worden van welk type marketing hun bedrijf het best kan gebruiken om bekendheid te geven aan hun producten of diensten, een digitaal marketingplan en hun volgende stappen om leads en verkoop te genereren.

Wanneer:

Dag 1 - vrijdag 10/5 08.00-17.00 uur, Lunch verzorgd

Networking 17:00 uur - Wine & Draft Beer door Walking Tree Brewery

Dag 2 - Zaterdag 10/6 8.00-17.00 uur, Lunch verzorgd

Networking 17:00 uur - Wine & Draft Beer door Walking Tree Brewery

Wie:

Kim Stadler - Capt. Hiram's
Tom Miller - The Food Guy / Vero Beach Foodie
Nick Verola - Verola Media
Brandee Anthony - Vero Beach Mermaid

Nicolas Ellis - Adams Media Group
Karen Pittman - PD / GO Digital Marketing
Amanda Robinson - Squared Studios
Curtis Carpenter - Citrus Three

Bo Forbes - Ironside Press
William Watson - Walt Disney Corp
Stacy Cook - Vero Beach Marketing
Brittany Swartz - D & B Media
Nikki Lindsay - Vero Vine

Waar:

Hampton Inn & Suites
Downtown Vero Beach
611 20th Street
Vero Beach, FL 32960

Hoe bij te wonen:

Koop kaartjes op http://vbsummit.com

Neem contact op met Stacy Cook op stacy@verobeachmarketing.com of bel 772-233-6869.

Vero Beach Marketing biedt gerichte en gerichte marketinginspanningen, die meetbare, positieve resultaten opleveren en tegelijkertijd kostenefficiënt en meest efficiënt zijn in uitgaven. Bedrijven kunnen hun teams trainen op verschillende digitale mediaplatformen en -strategieën via het geplande aanbod van de Vero Beach Marketing-klasse of aangepaste privésessies. Om de marketingtrechters aan uw exacte behoeften aan te passen, biedt Vero Beach Marketing ook mobiele responsieve webontwikkeling voor een volledig website-aanbod of aangepast ontwerp, programmering en ontwikkeling van bestemmingspagina's.
Producten