Huis > Nieuws > Inhoud
SPL benoemt Jeff Hibbeler als Chief Executive Officer
Aug 14, 2018

HOUSTON, TX, 14 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - SPL, een marktleider in koolwaterstofmeet-, analyse- en toewijzingsdiensten, heeft Jeff Hibbeler aangesteld als Chief Executive Officer van SPL.

De heer Hibbeler zorgt voor de dagelijkse leiding en het leiderschap van het bedrijf. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de financiële doelstellingen, strategische richting en technologische uitbreiding van het bedrijf. Een deel van de nieuwe richting zal een focus zijn op organische groei in de zeer actieve Amerikaanse schaliebekkens, waar onze klanten een historische vraag naar productiediensten zien.

Voordat Hibbeler bij SPL kwam, was hij 30 jaar actief in de energiesector en werkte hij samen met enkele van 's werelds meest invloedrijke bedrijven, zoals Mitchell Energy, BJ Services Company en Halliburton. Meest recent was dhr. Hibbeler oprichter en CEO van Independence Oilfield Chemicals, een door private equity gesteunde startup in The Woodlands, Texas.

"Ik ben er trots op deel uit te maken van het SPL-team en de lange traditie van het bedrijf", aldus de heer Hibbeler. "Hoewel we door de jaren heen succesvol zijn geweest, is er nog steeds een enorme kans voor groei en ik ben verheugd om verder te bouwen op deze vooruitgang."

Ontdek manieren om meer vertrouwen te krijgen in uw koolwaterstofgegevens op www.spl-inc.com .

SPL, opgericht in 1944, was een van de eerste grote leveranciers op de markten voor exploratie en productie, petrochemie, raffinage, pijplijn en detailhandel met diensten op het gebied van petroleum en milieutests. Tegenwoordig wordt SPL wereldwijd erkend als een marktleider in het meten, analyseren, rapporteren en projectmanagement van koolwaterstofproductie. Het bedrijf heeft zowel in de Verenigde Staten als internationale markten gewerkt, waaronder de Chinese Zee, Koeweit, Libië, Mexico, Peru, Saoedi-Arabië en Jemen. SPL, met het hoofdkantoor in Houston, Texas, werd samen met het management overgenomen door Industrial Growth Partners in september 2016. Meer informatie op www.spl-inc.com .

Producten