Huis > Nieuws > Inhoud
Spoelopwikkelwagen van BHS, Inc. Vult haspels, meet de kabel tegelijkertijd
Oct 16, 2018
ST. LOUIS, MO, 15 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - BHS, Inc., een toonaangevende leverancier van apparatuur voor kabel- en draadbeheer voor de elektrische industrie, heeft een gemotoriseerde spoelwikkelmachine toegevoegd aan de bestaande lijn elektrisch materiaal -verwerkingsproducten.

De spoelwikkelwagen (SWT) is een vrijwalseenheid die past op BHS parallelle rollenuitbetalingen of andere oprolsystemen. Eenmaal op zijn plaats transporteert de gelijkstroom-aangedreven motor van de Trolley de kabel soepel van feedrollen naar een willekeurig aantal opwikkelspoelen.

Het resultaat is een spoelopwinder die de productiviteit verbetert en ergonomische gevaren wegneemt wanneer werknemers kabels laden. Ondertussen telt een triple-brede encoderhaspel nauwkeurig elke lineaire voet van de kabel voor exacte metingen.

"Er kan veel afval zijn als je een kabelbestelling vult", zegt Melissa Bowen van BHS Marketing. "Als u geen exacte metingen krijgt, loopt u uiteindelijk over - of, erger nog, u krijgt uw rollen naar de werklocatie en merkt dat u niet genoeg hebt. We hebben ervoor gezorgd dat onze SWT de cijfers nauwkeurig houdt."

Dankzij een verstelbare tandwielaandrijving kan de spoelwikkelkoelwagen haspels vullen die op elke hoogte zijn ingesteld. De SWT is ontworpen om te werken met de bestaande haspels en haspelstandaarden van de gebruiker, ongeacht hoe ze zijn geconfigureerd, zei Bowen.

"Natuurlijk denken we dat de combinatie van een [BHS] Parallel Reel Uitbetaling en een SWT de beste combinatie van voordelen biedt," zei Bowen. "Maar we wilden ervoor zorgen dat onze klanten geen bestaande apparatuur hoefden te vervangen om van de SWT te profiteren."

De spoelwikkelwagen is nu verkrijgbaar bij deelnemende BHS-dealers.

Over BHS, Inc.

BHS, Inc. is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte magazijnoplossingen en material handling-apparatuur gevestigd in St. Louis, MO, VS. Het bedrijf past zijn toonaangevende producten aan de specificaties van de klant aan, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de ergonomie en productiviteit en het bieden van een complete set oplossingen voor klanten in verschillende industrieën. Ga naar https://www.bhs1.com/ voor meer informatie.
Producten