Huis > Nieuws > Inhoud
Standaard voor selectie van reddingsvesten
Nov 09, 2017

1. zee zwemvest: Het is ook de meeste die we gebruiken, zijn intern gebruik van EVA foam materiaal, na compressie 3D driedimensionale molding, de dikte van ongeveer 4 centimeter (binnenlandse productie is 5-6 dun haar materialen, ongeveer 5-7 centimeter), in overeenstemming met de standaard specificaties van de productie van reddingsvesten, hebben zijn drijfvermogen normen, in het algemeen volwassen tot 7,5 kg/24 uur, wat betekent dat volwassenen nog 7,5 kilogram van het drijfvermogen na 24 uur onderdompeling in de zee kunnen bereiken.

2. automatische uitbreiding type zwemvest: over het algemeen gebruikt als een boot vissen, het interne gebruik van dubbele hoge sterkte chemische stoffen, in het geval van water, druk op de rechter knop, de linker automatische inhalatie van lucht, reflecterend bord zal de opslag van de lucht, tot vol is, het drijfvermogen van dit soort zwemvest is 10 kg/24 uur, maar moet proberen om te voorkomen dat zijn contact met het rif om schade te voorkomen.

3. Cross-arm zwemvest: Rocky Hengelsport benodigdheden, hij heeft een paar knoppen achter zit, moet u het optrekken wanneer u zet het op. Een ander leven vest borst of schouder hebben een paar ovale lichtgevend lichaam, voornamelijk voor de berging van de zee, dus selecteren aandacht besteden aan of u moet wilt openen de naad, en vervolgens te overwegen de kleurtoon en de stof en zo verder.

In volgorde om haar leven te verzekeren, dient te worden na elk gebruik borstel binnen en buiten de borstel opnieuw, en dan spoelen met water, zet in de geventileerde plek drogen. De merknaam visserij zwemvest niet alleen heeft de functie van de gewone levensreddende vest, maar heeft ook de waarschuwing reflecterende en lichtgevende strip en het dezelfde zak apparaat als de visserij vest, zodat de visser kunt de beveiliging verbeteren, en wel voldoende ruimte plaatsen van de kleine visserij-accessoires.

4. andere

1. life vest moeten zoveel mogelijk om te kiezen van rood, geel en andere helderder kleuren, omdat zodra de drager per ongeluk overboord viel, kunt u het gemakkelijker voor redders te vinden.

2. er moet een levensreddende fluitje op de zwemvest aan de verdrinking persoon toestaan te fluiten voor hulp.

3. om het water gemakkelijk vinden in de zee, de algemene kleur van het weefsel van de zwemvest is meer levendige kleuren, en op de twee schouder van het leven vest uitgerust met reflecterend bord, moet letten om te kopen.


Producten