Huis > Nieuws > Inhoud
Taylor Britain is een onafhankelijke haarstylist die haardiensten aanbiedt in de nieuwe salon en spa Galleria In Bedford, Texas
Jul 31, 2018

FORT WORTH, TX, 30 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Zo veeleisend als de salonindustrie , moeten professionals voortdurend de nieuwste tips en technieken uit de industrie leren om boven de concurrentie te blijven. Met zoveel talent, succes en een groeiende klantenlijst zitten zoveel salonprofessionals vast tussen het zich vestigen voor een traditionele salonbaan of het volledig laten vooruitgaan van hun carrière. Met overheadkosten verbonden aan salons, kiezen velen ervoor om als werknemers voor werkzekerheid te blijven. Dat is tot voor kort. Salon-suites en stationsverhuurbedrijven zoals Salon en Spa Galleria bieden professionals uit de industrie het platform om over te stappen van werknemers naar bedrijfseigenaars. Professionals zoals Taylor Britain hebben de regie genomen over hun carrière en toekomst, en waagden zich aan ondernemerschap.

Taylor Britain is al jarenlang professioneel stylist en biedt een verscheidenheid aan diensten. Ze heeft zich aangemeld als de eerste huurder van de nieuwste Salon en Spa Galleria-vestiging, gevestigd in Bedford, Texas. Een deel van haar werk is te vinden op haar Facebook-pagina (@ hairbytaylorbritain ). Taylor studeerde af aan de Hill College Cosmetology School, waar ze deel uitmaakte van het CHI-schoolonderwijs. Bij het afstuderen wist Taylor dat ze had wat nodig was om haar eigen baas te worden en besloot om te stoppen met werken. Op dat moment begon ze haar eigen salonruimte te huren bij Salon en Spa Galleria.

In Salon and Spa Galleria biedt Taylor:
• Bezuinigingen
• Kleur
• Hoogtepunten
• Lowlights
• Balayages
• Perms
• Roller sets
• Conditioneringsbehandelingen
• Smoothing-blow-behandelingen

En meer. Om haar grote opening te promoten, biedt Groot-Brittannië momenteel promotionele prijzen van $ 10 korting op hun service aan nieuwe klanten. Ze heeft ook een beloningsprogramma waarbij gasten na hun vierde bezoek een extra $ 10 korting krijgen. Groot-Brittannië deelt dat haar favoriete dienst die zij biedt kleurdiensten en permanenten zijn.

Op de vraag waarom zij ervoor koos haar eigen boetieksalon te openen, had Groot-Brittannië het volgende te zeggen: "Ik wil graag mijn eigen baas zijn en mijn eigen uren maken.Ik vind dat het meer vrijheid heeft dan voor iemand anders werken."

Voor meer informatie over haar bedrijf, diensten en locatie bezoekt u haar Facebook-pagina @hairbytaylorbritain of e- mailt u naar: taylorbritainservices@yahoo.com . Ze is alleen op afspraak beschikbaar op dit moment. Afspraken kunnen worden ingesteld via sms of bel op 214-914-7903. Online reserveren is ook mogelijk via haar vierkante app: @ taylorbritain .

Voor leasemogelijkheden met Salon en Spa Galleria, bezoekt u hun website op www.salonandspagalleria.com of belt u / sms-manager Sean Hogan op (817) 917-1416.

Over Salon en Spa Galleria
Salon en Spa Galleria is een full-service salon en spa met professionals en stylisten die een breed scala aan schoonheidsdiensten aanbieden. Wij zijn een van de snelst groeiende suitesalons in Tarrant County, Texas.

We hebben een verscheidenheid aan privé- en luxueuze salonruimtes te huur die zijn ontworpen om uw functionele behoeften als onafhankelijke professional te optimaliseren en te vervullen. Bel ons als de tijd rijp is om je eigen baas te zijn. Bezoek vandaag nog onze modelsuite!

Producten