Huis > Nieuws > Inhoud
Tennant & Russell verlaat Aleyant Systems succesvol naar Volaris
Aug 21, 2018

JACKSONVILLE, FL, 20 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Tennant & Russell, LLC (T & R), een bekroond business consulting en adviesbureau op het gebied van fusies en overnames, heeft vanochtend de acquisitie aangekondigd van haar klant Aleyant Systems, LLC door Volaris Group, een operationele eenheid van het portfolio-bedrijf Constellation Software (TSE: CSU).

Aleyant Systems, met hoofdzetel in Chicago, IL met een bijkomend kantoor in Spanje en ontwikkelingshulpbronnen in India, is een toonaangevende online leverancier van web-to-print, schatting en productie en prepress-automatisering van workflowsoftware voor grafische en commerciële printprofessionals.

Opgericht in 2005, stuurt Aleyant's belangrijkste product, Pressero, enkele van de meest geavanceerde, cloudgebaseerde websites, winkels en portals voor commerciële drukkerijen, in-fabrieken, drukwerkmakelaars en -distributeurs, digitale en grootformaatprinters en speciale printers. Financiële voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt. Het Aleyant-team heeft zich bij Volaris aangesloten, waaronder CEO en oprichter Greg Salzman, die CEO blijft van Abeyant.

"We waren zeer verheugd om samen te werken met een ander gerespecteerd en vooruitstrevend bedrijf als Aleyant," zei T & R President, James McCarthy. "Greg en zijn team waren een absoluut genot om mee samen te werken, ze hebben een sterk bedrijf en zullen een geweldige aanvulling zijn op het Volaris-team."

Aleyant treedt toe tot de familie Volaris en zijn snel groeiende portfolio van toonaangevende bedrijfstechnologieën. "Het toevoegen van het uitzonderlijke talent en de technische knowhow van het Aleyant-team helpt ons onze innovatie nog verder te stimuleren", aldus David Nyland, CEO van Volaris. "Toen we zochten naar de beste manier om volledig te profiteren van het potentieel van Aleyant, viel Volaris op als het type koper dat we zochten", aldus Greg Salzman, oprichter en president van Aleyant. "We hielden van de praktijk van Volaris om voor altijd te kopen en vast te houden, waardoor we de kans krijgen voor de beste toekomst."

Salzman sprak ook heel goed over Tennant & Russell. Bij de bespreking van de transactie zei Salzman: "Het acquisitieproces kan zeer betrokken, tijdrovend en gecompliceerd zijn." We waren heel blij dat Jim en zijn team naast ons werkten, ze deden hun uiterste best, te beginnen met hun voorbereiding, en slaagden erin te verhuizen het proces zeer snel van aanbieding tot sluiting. "

Over Tennant & Russell:
Tennant & Russell is een bekroond wereldwijd bedrijfskundig advies- en advieskantoor op het gebied van M & A, gespecialiseerd in strategische diensten voor kleine tot middelgrote bedrijven. Winnaar van prestigieuze M & A Insider Excellence awards in 2017 en 2018, een groot deel van de klanten bevindt zich in de software-industrie, maar T & R heeft klanten in verschillende andere sectoren. T & R werkt samen met organisaties om hun grootste sterke punten te identificeren en te benutten om te profiteren van alle beschikbare strategische kansen. T & R is gevestigd in Jacksonville, Florida, en heeft klanten in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Australië vertegenwoordigd.

Producten