Huis > Nieuws > Inhoud
Terralogic neemt DynaQuest Technologies over - Uitbreiding van IT-, cloud- en virtualisatieoplossingen
Jul 03, 2018

SAN JOSE, CA, 16 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Terralogic neemt DynaQuest Technologies over, een in Utah gevestigde onderneming gespecialiseerd in oplossingen voor cloud, virtualisatie en IT-ondersteuning . Door de overname profiteren DynaQuest-klanten onmiddellijk van de uitgebreide servicemogelijkheden van Terralogic, waaronder UI / UX Design, Software Development, Test / QA, Automation, DevOps, IIOT en AI / ML Solutions . De overname zal het bestaande wereldwijde klantenbestand van Terralogic voorzien van verbeterde toegang tot Cloud-, Virtualization- en Hyper-convergentieproducten en -oplossingen .

Paul Kushlan, President van DynaQuest, zal zich bij Terralogic voegen als EVP van Cloud & IT Services en Michelle, CEO van DynaQuest, zal zich bij Terralogic aansluiten om Marketing te leiden. Paul en Michelle zijn ondernemers naar keuze en ze hebben DynaQuest de afgelopen 20 jaar samen gebouwd en het bedrijf getransformeerd van de leverancier van IT Services naar Cloud & Virtualization . In de woorden van Paul & Michelle - "We zijn verheugd deel uit te maken van Terralogic, met deze aankondiging van vandaag zal DynaQuest de mogelijkheid hebben om zijn unieke mix van Cloud- en Virtualisatieproducten en -services op een wereldwijde markt te brengen." De combinatie van Terralogic en DynaQuest-aanbiedingen zal creëer complete IT-oplossingen die waarde creëren en uitzonderlijke resultaten creëren voor onze klanten. "

Renil Komitla, CEO van Terralogic zegt: "Ik ben erg tevreden over de voortgang van Terralogic en met de toevoeging van DynaQuest zijn we terecht gepositioneerd om een echte Digital Transformation Partner voor onze klanten te zijn en deel te nemen aan hun digitale reis."

Over Terralogic:
Terralogic is een 10-jarige aanbieder van digitale technologieoplossingen. 360-graden oplossingen bieden, van productconcept tot volwassenheid van het product en onderhoud. Terralogic is gespecialiseerd in het leveren van een overvloed aan diensten, te beginnen met UI / UX-ontwerp, aangepaste softwareontwikkeling, Core Engineering Solutions, geavanceerde QA-services, geïntegreerde oplossingen en IT-beheerde services . Met meer dan 100 klanten biedt Terralogic geavanceerde digitale technologiediensten voor de geconnecteerde wereld. Vandaag zijn we een meer dan 1000 leden tellende familie verspreid over India, Australië, Vietnam en de VS.

Terralogic heeft expertise op verschillende gebieden, om er maar een paar te noemen: Communicatie, Media & Entertainment, Gaming, Reizen, Automobiel, Financiële sector, Bouw, Gezondheidszorg, IoT en nog veel meer.

Over DynaQuest:
DynaQuest Technologies werd opgericht in 1995 en helpt bedrijven bij het effectief implementeren en beheren van cloud- en virtualisatieoplossingen. Dynaquest heeft strategische partnerschappen met bedrijven zoals Citrix, Microsoft, Dell en Nutanix waarmee het de juiste cloud-, virtualisatie- en hyperconvergentieoplossingen voor klanten kon aanbevelen .

Producten