Huis > Nieuws > Inhoud
De Atlanta Pitch Summit, Goes International, en debuteert zijn terugkeer naar de stad Atlanta Op 15 november 2018 met de steun van het consulaat-generaal van de Bahama's Een première in de openingsnachtfilm
Nov 02, 2018
ATLANTA, GA, 2 november, 2018 / 24-7PressRelease / - De Atlanta Pitch Summit met volledige internationale steun van het Consulaat-Generaal van de Bahama's is de debut voor de terugkeer van de top in de stad Atlanta. Op 15 november 2018 met het BronzeLens Film Festival als ondersteunende partners voor de première van de première van de openingsavond. De Atlanta Pitch Summit en de ondersteunende partners, BronzeLens Film Festival, sluiten zich aan voor een vertoning van de filmpremière voor Hollywood Unites for Haiti. De organisatie is opgericht door acteur en ambassadeur van Haïti, Jimmy Jean Louis. De internationale film is geïnspireerd op ware gebeurtenissen, "Cargo" is het verhaal van een gevoelige visser die een productieve menselijke smokkelaar wordt om een gokschuld af te lossen. De bekroonde film is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door de beste filmmakers van Baham, Best Ever Film, LTD. in de Bahama's. Deze film is een viering van de openingsavond voor de aftrap van de Atlanta Pitch Summit via FOX News, Rolling Out Magazine, Eurweb en nog veel meer ondersteunende mediamerken.

De Atlanta Pitch Summit maakt zijn herinvoering in samenwerking met Comcast / NBCUniversal-The Farm met deze Amerikaanse filmpremière op de openingsavond van de top. De top loopt van 15 november 2018 tot en met 17,2018 november. Ga naar www.atlantapitchsummit.com voor de planning, panellidinformatie en pitching-richtlijnen. Prominente merken zullen worden betrokken bij de herlancering van The Atlanta Pitch Summit in 2018 door te luisteren naar pitches zoals Fox, Lifetime, MGM, Nickelodeon, Swirl Films, Aspire TV, BET, Prominent Productions en meer. De top vindt plaats in The Battery Atlanta / SunTrust Park, hoofdkantoor voor Comcast / NBCUniversal-The Farm.

Best Ever Film, LTD. spreekt hun opwinding uit om de film in het hart van het zuiden te debuut: "We zijn zeer verheugd om onze film" Cargo "in première te nemen in Atlanta, GA op 15 november 2018 in het Landmark Midtown Theatre, in samenwerking met Atlanta Pitch Summit en BronzeLens Film Festival We bewonderen de geschiedenis, de cultuur en de huidige positie van de stad als hoofdstad van de entertainmentindustrie en zijn dankbaar dat we deze unieke film uit de Bahama's kunnen laten zien.Het mandaat van ons bedrijf bestaat er niet alleen in om kwaliteitsfilms te maken die de verbeeldingskracht van een publiek vastleggen, maar om ons platform te gebruiken om het grotere goed voor onze planeet ten goede te komen, en met het oog op de recente fatale aardbeving in Haïti vanaf 6 oktober, zullen alle winsten van het evenement van deze avond worden geschonken aan Hollywood Unites for Haiti, een non-profitorganisatie ( 501 c3), oorspronkelijk opgericht door Jimmy Jean-Louis, acteur en ambassadeur in Haïti, om sport- en culturele activiteiten voor de kansarme jeugd van Haïti te promoten. velen van jullie op de avond van de 15e samen met Jimmy Jean Louis, en een groot aantal gasten. "

Ticket Link Charitable Purchase: https://charitypremierecargo.eventbrite.com

De Atlanta Pitch Summit ™ is een weekendevenement voor alle schrijvers, producenten, regisseurs, acteurs en entertainmentondernemers om hun idee te pitchen voor televisienetwerken, productiehuizen, uitvoerende partners en filmstudio's. Het distributieproces van het verkopen van een project kan stressvol, tijdrovend en kostbaar worden voor de gemiddelde persoon bij het overstappen van zijn script naar de mainstream. De educatieve factor van The Atlanta Pitch Summit is om te leren pitchen en je de mogelijkheid te geven om dat tegelijkertijd te doen. Over het algemeen hopen we niet alleen de creativiteit achter het script te verlichten en te verbeteren, maar ook het netwerk waarin u uw reis kunt leiden.

Ga voor meer informatie over The Atlanta Pitch Summit naar www.atlantapitchsummit.com

Verbind sociaal:

@AtlantaPitchSummit
Producten