Huis > Nieuws > Inhoud
The Creditcoin (CCOIN) Protocol By FLATLAY Inc. - A New Era For Affiliate & Content Marketing
Jul 16, 2018

LOS ANGELES, CA, 12 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Affiliate marketing is sinds begin jaren 90 een ruggengraat van internetmarketing. Maar zelfs na 25 jaar wordt dezelfde legacy-technologie gebruikt om de online verkoop vandaag nog te stimuleren. Het implementeren van unieke links als derde partij, terwijl marktplaatsen en verkopers de verkoop traceren met onnauwkeurige of gebroken cookiewachtmethoden die in de browser van een koper zijn geplant, is nog steeds de manier waarop 95% van de online detailhandel wordt uitgevoerd. Deze legacy-technologie heeft verschillende tekortkomingen, zoals verkopers die zich voordoen hoge provisiekosten, lagere instellingskosten en onderhoudskosten terwijl blackbox-gegevens. In sommige gevallen promoten gewetenloze filialen valse producten en diensten om verkoopcommissies te krijgen van onwetende consumenten.

Voer Creditcoin in ( www.cointoken.io ). Veel van deze frustraties leidden ertoe dat het team bij Flatlay het Creditcoin-protocol ontregelde om het eerste gedecentraliseerde affiliate- en contentmarketingnetwerk te creëren dat elke derde marktplaats, detailhandelaar, uitgever of contentmakers in staat stelt gebruik te maken van een op token gebaseerd systeem voor aangesloten slimme productvermeldingen en contentmarketing. campagnes. Creditcoin (CCOIN) maakt gebruik van bloktagentechnologie om transparantie en efficiëntie binnen het ecosysteem te waarborgen en tegelijkertijd de manier te ontwikkelen waarop online verkoop- en marketingpromoties worden uitgevoerd.

Het komt de online retailers, merken en uitgevers ten goede om samen te werken door tussenpersonen te verwijderen die marges op de campagnes en verkoop snijden en tegelijkertijd de uitbetalingstijden van transacties te verlagen. Creditcoin (CCOIN) is momenteel gebouwd op het Ethereum-platform met aan-en-uit-ketencomponenten, terwijl het onafhankelijk voortbouwt op zijn eigen keten om slimme contracten op te nemen die goederen of inhoud vermelden voor promoties door een derde partij terwijl gaskosten worden geëlimineerd. Elk product dat op de keten wordt vermeld, maakt gebruik van IPFS-hashing om het slimme contract in kaart te brengen met productbeeld, prijs, beschrijving en percentages van de aanbiedingskosten die zijn gekoppeld aan eventuele conversies. Naast de volledige transparantie tussen partijen en het verwijderen van gecentraliseerde spelers die de geaffilieerde wegversperringen van vandaag creëren, zal elke aankoop via het netwerk een fractie van het percentage terugstorten naar de CCOIN-pool om de waarde van de CCOIN-pool voortdurend te verhogen. Deelnemers hebben volledig beveiligde en naadloze transactieprocessen tussen klantbetalingen en handelswaarhouders, terwijl uitbetalingen van partners worden vastgelegd en bevestigd op een grootboek met echte gegevenstransparantie en real-time beschikbaarheid van producten.

Het Creditcoin-protocol, met zijn gedecentraliseerde transparante open grootboeksysteem, zorgt ervoor dat elke deelnemer aan het Creditcoin-ecosysteem op transparante wijze in realtime wordt betaald. Er is geen plaats voor frauduleuze activiteiten, zoals link-kaping, omdat alle transacties worden geregistreerd in de blokketen die over alle knooppunten wordt gerepliceerd om ervoor te zorgen dat niet aan elke slimme lijst wordt geknoeid. Vaste commissiepercentages worden toegewezen aan "slimme productvermeldingen", zodat gelieerde ondernemingen volledige transparantie over hun inkomsten hebben. Met het Creditcoin-protocol kunnen nepproducten en -services tot een minimum worden beperkt door te garanderen dat elk vermeld product wordt gegenereerd door een geverifieerde verkoper, verkoper of serviceprovider via de oracle-beheerders van de community. Blockchain-gebaseerde slimme productvermeldingen zullen gewetenloze filialen afschrikken om te knoeien met aanbiedingen of van het maken van neppromoties over producten en diensten. Illegaal gebruik van handelsnamen, logo's en merken is niet mogelijk wanneer merken zich officieel registreren en zich op het netwerk authenticeren. Met al deze unieke functies overwint het Creditcoin (CCOIN) -protocol alle tekortkomingen van het bestaande affiliate marketingsysteem en evolueert affiliate marketing zoals we die nu kennen.

Het CreditCoin-protocol van Flatlay maakt gebruik van marktplaatspartners zoals Shopify, Amazon, Rakuten, VigLink, Woo Commerce, Magento met zijn 3rd party marketplace-verenigingen en is nu aan boord van andere internationale CCOIN-adopters. Het netwerk ging eind juni 2018 live op Flatlay en zal derde kwartaal retailers, merken en uitgevers binnenhalen die het systeem willen benutten tegen Q4 2018.

We moedigen geïnteresseerde partijen aan om meer te leren door meer informatie over het Creditcoin-protocol te vinden door naar https://cointone.io te gaan

Voor media of persgerelateerde vragen kun je contact opnemen met support@theflatlay.com

De missie van Creditcoin om de wereldwijde democratisering van e-commerce via technologie te ondersteunen. Het ethos van het team draait om het mogelijk maken van het genereren van inkomsten via e-commerce voor iedereen door het verwijderen van grenzen en beperkingen die wereldwijde samenwerking belemmeren. Het geaccrediteerde managementteam wordt geleid door de volgende industrieleiders die deze problemen aanpakken:

Hoger management

Ali Sammour (oprichter / CEO)

Serieel ondernemer en voormalig mediabeheerder hebben startups geholpen met succesvolle resultaten terwijl ze leiding geven aan operationele teams bij mediabureaus en digitale uitgevers. Grondige kennis van traditionele en digitale advertentiekanalen met sterke managementrelaties op c-niveau.

Voorheen directeur van Publisher Operations bij AddThis (overname bij Oracle), Entertainment Group Director voor Omnicom-verwerkingsstrategie, media-inkoop en wereldwijde distributie voor Focus Features & CW Television, mede-oprichter van Supermassive Ventures & oprichter van 12oz Denim Lab. Een dynamische groepsleider die gedijt in het uitvoeren van innovatieve concepten die traditionele mediamodellen verstoren.

Morteza Nokhodian (oprichter / CTO)

Dubbelmeesterspecialist die in Europa toptechnische onderscheidingen heeft gewonnen voor efficiëntie bij het samenstellen van protocollagen en -systemen.

Technische leidende ondersteuning voor platformontwikkeling op schaal met relaties met energiedetailhandel in de EU (Zalando & Rakuten).

Voormalige technische lead- en platformarchitect toonaangevende productontwikkelingsteams bij PixRay, Microsoft Europe en John Deere.

Jeffrey Jones (Chief Platform Architect)

Senior technologiearchitect gespecialiseerd in Agile Methodologieën & UXUI. Enkele van de meest bekende Fortune100-bedrijfsplatformen en contentbeheersystemen voor Walt Disney, ESPN, Nordstrom, Oracle, Sling Television en de Amazon Kindle hebben gebouwd en geschaald.

Yasir Hossain (Creative Technology Director)

Een interactieve platformontwerper met expertise in het bouwen van innovatieve digitale publicatiehulpprogramma's en distributie van live videostreaming voor consumenten, uitgevers en merken. Voorheen mede-geleide of opgerichte startende startups met succesvolle resultaten zoals VyRT, Livelist, PlutoTV en verantwoordelijk voor technische toewijding en UX / UI productontwerp en -ontwikkeling bij Bloomberg, Comcast & McCann.

Board Advisory Directors:

Jay Samit

Onafhankelijke vicevoorzitter van Deloitte die baanbrekend werk verrichtte op het gebied van muziek- en videodistributie, sociale media en e-commerce. Helpt bij het vormgeven van de toonaangevende executive teams van muziek en entertainment bij Capitol Records, Universal Studios, EMI, Sony, SocialVibe met strategische bestuursrollen bij LinkedIn & eBay.

Chris Cunningham

Oprichter van C2Ventures & Appssavvy (overgenomen), partner bij TechStars. Doorgewinterde adtech & startup veteraan met succesvolle investeringen en exits, door Business Insider uitgeroepen tot een van de 'Belangrijkste mensen in mobiele advertenties' en ook 2 jaar op rij een Ernst & Young EoY Finalist. Uitgelichte spreker op International CES, Cannes Lions, IAB's jaarlijkse Leadership Meeting en een regelmatige bijdrager aan CNBC en Bloomberg TV op het scherm.

Peggy Fry

Gepassioneerde vrouwelijke oprichter met +20 jaar digitale media met schaalbare executive en digitale verkoopteams bij AOL, Netflix en AddThis (overgenomen door Oracle). Sterke banden in de entertainmentruimte gericht op digitale distributie en kanalen bij Disney, Sony, Paramount, CBS, FOX, Universal, Warner Brothers. Domein expertise is gericht op het creëren van schaalgroei in omzet, gebruikers, klanten en werknemers via verkoop, bedrijfsontwikkeling, operations en marketing bij technische organisaties die kritieke massa bereiken.

David Smith

Fin-tech pioneer ondersteunt +20 technologiebedrijven met succes via groei- en aandelenfinanciering. Opdrachtgever bij meer dan 15 groeibedrijven die 8 hebben verlaten om af te treden als voormalig directeur van ventures bij Deutsch Bank. Werkzaam als een strategisch adviesraadslid die helpt bij het opschalen van Kirusa, Krankin Media, Translations, Hotbar, TripleHop, Newbase en Media.net.

Producten