Huis > Nieuws > Inhoud
De Flavr Blue lanceert cannabisslag om te profiteren van reparatieve rechtvaardigheid
Aug 10, 2018

SEATTLE, WA, 10 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Op 12 augustus laat Luxust Shop , wietwinkel in Seattle, een nieuwe soort met de naam Flavr Blue vrij. Geproduceerd door duurzaam geteelde cannabisboerderij Fine Detail Greenway, in samenwerking met en vernoemd naar het veel geliefde muziektrio van Seattle The Flavr Blue. 100% van de netto-opbrengst van de verkoop van deze soort bij Lux Pot Shop, gematcht door Fine Detail Greenway en The Flavr Blue, gaat rechtstreeks naar Cage-Free Cannabis, een organisatie voor sociale rechtvaardigheid die bestaat uit professionals en activisten, om hun inspanningen om de langetermijneffecten van cannabisverboden op te lossen.

Creativiteit en cannabis zijn altijd hand in hand gegaan; maar wat vaak minder wordt onderkend, is de vitaliteit van sociale rechtvaardigheid en op cannabis gebaseerde allianties, levend en bloeiend sinds de jaren zestig. Vandaag, in de staat Washington, brengen I250-producenten en -handelaars legale cannabis naar datzelfde kruispunt. Deze missiegedreven samenwerking - de eerste in zijn soort tussen cannabisproducent, retailer, muziekgroep en een organisatie voor sociale rechtvaardigheid - zal helpen bij het financieren van lokale initiatieven in de omgeving van Seattle.

"Idealiter zien we dat de Cage-Free Cannabis-stempel op een dag verwant is aan de organische postzegel van USDA", zegt Adam Vine, medeoprichter van Cage-Free Cannabis. Hij verduidelijkt verder: "wanneer u een gecertificeerde biologische stempel ziet, weet u dat dit product wordt gekweekt met bezorgdheid voor de langetermijneffecten op de mensen die het consumeren en het milieu. Ons doel is dat mensen de kooi-vrij herkennen Cannabisstempel geldt evengoed als een teken van duurzaamheid: zowel voor het milieu als voor gekleurde gemeenschappen, die decennia lang onevenredig zijn beschadigd door het racistische beleid van de War On Drugs. "

Onderzoek toont aan dat, ondanks de legalisering van cannabis in acht staten en het District of Columbia, de schadeloosstelling voor degenen die tijdens het verbod werden getroffen en gecriminaliseerd, schromelijk ontoereikend was.

• In 2010 ontdekte de ACLU dat hoewel blanke mensen cannabis gebruiken in een iets hoger tempo dan zwarte mensen, zwarte mensen vier keer meer kans maakten om gearresteerd te worden op cannabislasten; deze verhouding neemt toe tot 8: 1 in de Midwest en Southern States.
• In 2016 bracht de FBI een rapport uit waarin werd beschreven dat meer mensen in de Verenigde Staten werden gearresteerd voor cannabisgerelateerde aanklachten dan voor verkrachting, moord, diefstal en zware mishandeling, gecombineerd.
• In 2016 werden 653.249 mensen gearresteerd in de Verenigde Staten wegens aan cannabis gerelateerde aanklachten - wat betekent dat zelfs als legalisering de natie overspoelt, nog steeds meer dan een half miljoen mensen hun vrijheid verliezen, toegang tot onderwijs, toegang tot huisvesting en toegang tot toekomstige werkgelegenheid, elk jaar.
• Zelfs na legalisatie zijn er overal in de staat Washington problemen blijven bestaan - waar meer dan 200.000 mensen nog steeds veroordelingen voor het bezit van cannabis hebben, waardoor hun records en toekomstige kansen worden aangetast. De huidige cannabis gerelateerde arrestatie voor zwarte mensen, vergeleken met andere demografische, is 2: 1.
• Tot nu toe is Californië de enige staat waarin reparatieve bepalingen zijn opgenomen in zijn wettelijke kader.

"Wij alleen kunnen de traumatische schade die mensen en hun families hebben opgelopen niet verhelpen", zegt Lux Public Relations Director, Kalie Sandstrom, "maar we kunnen ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat middelen worden veiliggesteld om hen te helpen de barrières te overwinnen die door een cannabis aangetast record, waaronder inzicht in welke organisaties dat doen, en waar die dollars moeten worden verdeeld, Cage-Free Cannabis helpt ons om dat te doen door middel van reparatieve inspanningen, waaronder het leiden van expo-en beurzen, re-entry-programma's en borgtochtfondsen , onder andere."

"We zijn zeer verheugd om ons publiek en onze politiek samen te brengen in deze samenwerking", zegt singer-songwriter Hollis Wong-Wear van The Flavr Blue. "Wij als cannabisconsumenten moeten niet alleen gewetensvol zijn over de praktijken van wat we kopen, maar ook de mogelijkheid hebben om door de gemeenschap geleide initiatieven te financieren die de onvergeeflijke verschillen herstellen tussen die gecriminaliseerde pre-legalisatie en degenen die de enorme inkomsten genereren die sindsdien zijn gegenereerd. We zijn erg trots om een stelling te nemen met Cage-Free Cannabis en dankbaar dat Lux Pot Shop en Fine Detail Greenway ook in dit werk zullen investeren. "

"Ons bedrijf is toegewijd om onze klanten premium cannabis te bieden", zegt Brandon Franks, Vice President Sales and Acquisition bij Fine Detail Greenway. "We doen dit met de wetenschap dat de weg naar legalisatie er zoveel heeft gekost, en we mogen nooit vergeten hoe een gevecht om een plant het leven heeft vernietigd en de structuur van hele buurten heeft veranderd." Cage-Free Cannabis deelt onze visie, en we zijn zeer vereerd de eerste producent in de staat Washington hun stempel te laten drukken. "

"De netto-opbrengst van Flavr Blue zal worden gebruikt om een reparatieve raad in Seattle te bouwen, bestaande uit mensen die zijn geschaad door de War On Drugs." De raad zal dan bepalen waar toekomstige financiering naartoe gaat, "zegt Vine. "We willen dat dit geld in Seattle blijft en de raad zal het best uitgerust zijn om te beslissen hoe het wordt uitgegeven." Deze raad zal de eerste zijn in zijn soort in de Verenigde Staten.

Deze samenwerking is het bewijs dat het bouwen van unieke, zinvolle en impactvolle partnerschappen een verschil kan maken in deze exploderende industrie: profiteren van de toenemende publiciteit en toewijding van The Flavr Blue om equity op te bouwen binnen de kunstgemeenschap in Seattle; in lijn met de missie van Cage-Free Cannabis om herstelrechtelijke, economische en ecologische rechtvaardigheid te bieden; samen met bewuste cannabisbedrijven, zowel op productie- als op retailniveau. Naast het vermogen om elkaar op te tillen, buiten hun respectieve rijstroken, is het ook een bewijs dat we perifere sectoren kunnen motiveren om dichterbij te komen en samen te werken. Dit is hoe vooruitgang eruit ziet.

Als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van Flavr Blue, kunt u deze vinden op de Lux Pot Shop-locatie. Ga naar cagefreecannabis.com voor meer informatie over partnering met Cage-Free Cannabis .

GEMEENSCHAP. CULTUUR. HENNEP. Dit zijn de kernprincipes van (Lux) Pot Shop.

Onze winkels in Seattle bieden gemakkelijke toegang tot premiumproducten, in een schone, veilige en gastvrije omgeving. Of u nu een doorgewinterde cannabiskenner bent of net begint met recreatief cannabisavontuur, wij hebben een uitgebreide selectie producten, speciaal voor u gemaakt. Met een brede selectie van bloemen, pre-rolls, eetbare, doordrenkte drankjes, vaporizers, concentraten, parafernalia en meer, heeft onze inventaris voor elk wat wils.

Elke dag is een gelegenheid voor ons om onze kennis over deze ongelooflijke plant te delen - we zijn zowel bevoorrecht als dankbaar om cannabis en de vele eigenschappen ervan te delen met mensen van over de hele wereld. Doe met ons mee als we samenwerken, als een gemeenschap, om onze jonge industrie vooruit te helpen.

Producten