Huis > Nieuws > Inhoud
De belangrijkste classificatie van reddingsvesten
Nov 09, 2017

marinier

1. Zeeleven jassen (Marine zwemvest), (zwemvesten voor kinderen in zwemvesten (Marine child-zwemvest)), geschikt voor het levensreddende gebruik van zeegaande kust- en binnenwateren en het drijfvermogen van zwemvest is meer dan 113N, na weken gedurende 24 uur in water, moet het drijfvermogen van het zwemvest minder zijn dan 5%. Materiaal drijfvermogen voor reddingsvesten: polyethyleen schuim. Het nieuwe marine-zwemvest is een nieuw zwemvest dat is ontworpen en vervaardigd in overeenstemming met de vereisten van IMO MSC207 (81) en MSC200 (80), die op 1 juli 2010 is geïmplementeerd.

2. Werkbare jassen op zee (reddingsvest voor watersporten), geschikt voor het werk van diverse personeel aan de kust en in de binnenwateren. Het drijfvermogen van het reddingsvest is minder dan 5% na 24 uur ondergedompeld in water met een zwemvest dat meer dan 75N drijft.

3. Leisure Life Vest: ook bekend als watersport zwemvesten (watersport reddingsvest), stoffen meer gebruik neopreen composietmaterialen, een verscheidenheid aan kleuren, stijlvol en mooi. Hoofdzakelijk van toepassing op waterspelen, leren zwemmen, drijven, vissen en zo verder om levensreddende bescherming te dragen.

Zee

Veel gebruikt zijn marine zwemvesten. Eva schuimend materiaal wordt intern gebruikt , na compressie 3D-stereovorming, de dikte van ongeveer 4 centimeter (binnenlandse productie is 5-6 dun haarmateriaal, dikte ongeveer 5-7 centimeter). Reddingsvesten, vervaardigd in overeenstemming met standaardspecificaties, hebben een drijfstandaard: typisch 7,5 kg / 24 uur voor volwassenen en 5 kilogram / 24 uur voor kinderen om ervoor te zorgen dat de borst boven het oppervlak is.

Hoe te gebruiken: het vest van het reddingsvest fluit naar buiten toe om op het lichaam te dragen, trekt aan de rits, de hand trekt strak aan de voorste kraagriem, bindt de goede nekriem, de onderscheiding onder de kabelgordel in de voorgangers links en rechts kruisen vast;

Gebruik kleur: de heldere kleur van een reddingsvest of de kleur van een fluorescerend ingrediënt kan de oogzenuw irriteren. kan te maken hebben met de golflengte van deze kleur, het is gemakkelijk om de ogen van mensen te accepteren en niet gemakkelijk in de war te raken door andere kleuren. Dit zal meer opvallen. Dus draag een reddingsvest in geval van een ongeluk, het is gemakkelijk te vinden, kan de redding snel uitvoeren.

Voor de luchtvaart

Opblaasbaar reddingsvest moet het opblaasbare apparaat trekken door het touw te trekken, zodat de hefboom tot niet minder dan 90 graden, doorboorde naald gebroken hoge drukgascilinders (wegwerp, vervangbaar) in het diafragma, onder hoge druk kooldioxidegas in airbag, gas expansie na het drijfvermogen, om het doel van levensreddend te bereiken. Opblaasbare reddingsvesten bestaan ​​voornamelijk uit verzegelde opblaasbare vestairbags, miniatuur hogedrukcilinders en snelle luchtkleppen, die vaak worden gebruikt bij het werk dat waarschijnlijk in het water valt. Onder normale omstandigheden (niet opgeblazen) is het hele opblaasbare reddingsvest als bandvormige slijtage, gekleed in de schouders van mensen, omdat klein formaat de vrijheid van het werk van mensen niet belemmert; Eenmaal in het water, in het water om te voldoen aan het gevaar van de noodzaak van drijfvermogen in de noodtijd, volgens de rol van water automatisch opgeblazen opblaasbaar (volledig automatisch opblaasbaar reddingsvest), of gebruik de hand om de gasklep op de kabel te trekken (manueel opblaasbaar reddingsvest), zal in 5 seconden worden voltooid om de productie van het volume kg drijfvermogen op te blazen, tot aan het lichaam, zodat de kop van het water, de blootgelegde schouders, tijdige toegang tot veiligheid heeft.


Producten