Huis > Nieuws > Inhoud
The Warren Center laat het 25-jarig jubileum van Fantasy Football Draft Night los
Jul 19, 2018

DALLAS, TX, 16 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Het jaar 2018 markeert het 50-jarig jubileum van The Warren Center en de 25e verjaardag van Fantasy Football Draft Night. Tijdens het voetbaltournee op 24 augustus in het Westin Galleria Dallas van 18.00 tot 22.30 uur, zullen deelnemers hun eigen fantasyvoetbalteams samenstellen en tegen elkaar strijden met de hoop de hoofdprijs te winnen: twee seizoenskaartjes voor de Dallas Cowboys.

Fantasy Football Draft Night combineert leuke competitie met de mogelijkheid om kinderen te helpen met ontwikkelingsachterstanden en handicaps die hun volledige potentieel bereiken. Samen met het Fantasy Football Draft, omvatten andere activiteiten diner en drankjes, live muziek, stille en live veilingen en veel plezier voor een geweldig doel.

"Ik denk dat de schoonheid ervan het evenement al maandenlang doormaakt omdat je scores aan het eind van elke week vergelijkt." Het is gewoon een leuke wedstrijd, "zei Beverly Warren, co-voorzitter van The Warren Centre Advisory Council en lid van het Fantasy Football-comité.

Vijfentwintig jaar geleden vond Beverly inspiratie uit een voetbalcompetitie waar haar man, en president van de Board of Trustees van The Warren Center, Bill Warren, aan deelnamen.

"De kantoorvoetbalcompetitie van Bill bestond uit jongens die hij samenwerkte voor het profvoetbalseizoen, en op papier, ploegenploegen," zei Beverly. Medewerkers staken een bepaald bedrag in de pot om te spelen en nadat het seizoen was afgelopen, won de medewerker wiens team Fantasy Football won ook de pot. "Ik vond dit echt interessant, dus ik heb met ons bestuur gesproken en we hebben besloten om dezelfde strategie toe te passen om een fondsenwervend evenement voor The Warren Center te creëren," zei Beverly.

Positieve reacties van deelnemers moedigden haar en andere bestuursleden aan om het tweede jaarlijkse evenement van het volgende jaar te organiseren. Sindsdien is het evenement uitgegroeid van een groep vrienden in een kleine informele bijeenkomst, tot enkele honderden in het oude Dallas Cowboy Stadium tot nu 500 aanwezigen in The Westin Galleria Hotel.

"Bill en ik hebben verschillende mensen uitgenodigd aan onze tafel te zitten die eerste Fantasy Football-evenement, ik denk dat ze allemaal hun eigen tafels hebben gekocht, ze zijn lid geworden van onze besturen en commissies en zijn echt voorstanders geworden van het Center", Beverly zei. "Het is geweldig om hen te zien deelnemen omdat ze van The Warren Center houden en houden van wat de therapeuten doen voor kinderen en gezinnen in Dallas County." Een paar van de personen die sinds de start betrokken waren, zijn dit jaar de erevoorzitters van het Fantasy Football Committee, Mike Andereck en Brian Brode.

Voor Beverly en haar echtgenoot Bill waren het hun eigen persoonlijke ervaringen met The Warren Centre die hen ertoe brachten jaren geleden betrokken te zijn bij de non-profitorganisatie.

"Nou, het evenement is speciaal voor ons, maar het is The Warren Center dat zo speciaal is voor mij en mijn familie. Toen onze zoon, John, 32 jaar geleden werd geboren, werd hij geboren met een zeer uitgesproken lichamelijke handicap. Minicore disease] ging niet gediagnosticeerd tot hij 18 jaar oud was, "zei Beverly. "Bill en ik waren vastbesloten dat we iets gingen doen om ons kind te helpen.Geen dokters in de stad hadden echt hulp geboden om hem op zijn best te krijgen."

Uiteindelijk adviseerde een arts in het kinderziekenhuis het Warren Center, dat toen bekend stond als het Richardson Development Center.

Beverly en Bill volgden de aanbeveling van de dokter en noemden The Warren Center. Na een paar dagen bezocht Liz Francis, een voormalig therapeut in The Warren Center, hun huis voor een eerste evaluatie.

"Binnen een week kreeg hij therapie in The Warren Center," zei Beverly. "Nu is hij 32 jaar oud, hij heeft een MBA, hij is getrouwd, hij werkt in Los Angeles en we hebben zoveel van zijn succes te danken aan de diensten die hij in The Warren Center heeft geleverd.

Hoewel een paar dingen over Fantasy Football Draft Night in de loop der jaren zijn veranderd, is het doel ervan hetzelfde gebleven: fondsen werven om The Warren Centre te helpen de kinderen en gezinnen die zijn getroffen door ontwikkelingsachterstanden en handicaps te blijven bepleiten, dienen en machtigen.

Over het Warren Center

Het Warren Center is een non-profit bureau dat professionele evaluaties, therapiediensten en ondersteuning biedt aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en handicaps. Het centrum biedt meer dan 900 kinderen per week en hun gezinnen. Diensten omvatten spraak-, beroeps- en fysiotherapie; ontwikkelingsdiensten; en voeding, alsmede gezinseducatie en -ondersteuning. Het Early Childhood Intervention Program bedient de hele noordelijke helft van Dallas County in 48 postcodes. Opgericht in 1968, markeert 2018 het 50-jarig jubileum van The Warren Center. Ga voor meer informatie naar https://www.thewarrencenter.org of volg The Warren Center op Facebook en Twitter .

Producten