Huis > Nieuws > Inhoud
Dingen die vol zijn Snorkelmaskers zijn niet zo goed met
Feb 27, 2018

CONS | Dingen die volledig worden geconfronteerd met snorkelmaskers zijn niet zo goed met

Deze maskers zijn ontworpen om ontspannen te snorkelen op het oppervlak in relatief rustig water. Net als bij traditionele maskers gaat er water in de snorkel als u uw hoofd te ver naar voren leunt, omdat dit de vlotter niet toelaat te stijgen zoals bedoeld. Het vlottersysteem werkt alleen wanneer het snorkel in een verticale positie staat.

Koop deze niet als je denkt dat je het kunt gebruiken tijdens baantjes trekken. Deze zijn hier eenvoudigweg niet voor ontworpen en u zult teleurgesteld zijn over de prestaties.

Deze zijn niet bedoeld voor gratis duiken. Vanwege het volume van de lucht in de gezichtsopening van het masker, zal het snel oncomfortabel worden onder diepten van 10 voet.

Baarden laten water in het masker komen. Dit geldt voor zowel traditionele maskers als snorkelmaskers voor volledig gezicht. Baarden maken kleine ruimtes waardoor water langzaam naar binnen kan sijpelen.

Zelfs als het voelt als een strakke zeehond, zal een pony of lang haar gevangen tussen de siliconen van het masker en je huid ervoor zorgen dat er water in het masker kan komen. Zorg er bij het aantrekken van het masker voor dat je lang haar volledig uit de weg ruimt.

Zoals met alle onderwatersporten, adem altijd op een gelijkmatige, rustige manier in. Wanneer u langere afstanden zwemt om bij een nieuwe snorkellocatie te komen, verwijdert u het masker. Zwaar ademhalen / oefenen is minder effectief bij het ontwerpen van volgelaatsmaskers.


Producten