Huis > Nieuws > Inhoud
Tips voor het kiezen van strandschoenen
Nov 09, 2017

1. Strandschoenen om eerst essentiële dingen te kopen zijn de zolen, veel strandschoenen dragen lang of bubbelwater zullen stinken, sterker nog, de smaak komt van de onderkant van de zolen, zulke zolen kunnen zeer goed comfort hebben, maar na nat drogen langzaam, en vocht zal de zolen blijven binnendringen. De rubberen buitenzool is het belangrijkste onderdeel van strandschoenen, vooral als deze wordt gebruikt als wandelschoenen, de dikte van gemiddelde hardheid, maar ook een zekere antislipprestatie heeft, veel van deze zijn afhankelijk van de zolen van het materiaal en het graan, om speciale aandacht te besteden bij de aankoop.

2. Ten tweede is de riem van cruciaal belang, en nu zijn de buitenbanden niet alleen erg sterk en mooi, maar ook geschikt voor buitensporten, als het een paar keer een zeewaterbel van leer is, zal de riem erg stijf worden; sommige strandschoenen zijn gemaakt van een compleet stuk van de tussenzool door de zolen van de schoen, en het proces kan de tape steviger maken Zelfs nadat het ontgommen nog een tijdje kan worden gebruikt, wordt het aangeraden om dergelijke schoenen te kopen.

3. Het laatste ding om naar te kijken is het algehele uiterlijk en de bescherming van de prestaties, goede outdoor strandschoenen moeten een bepaalde buigcurve hebben, de schoenkop iets gespannen, de hakhoogte is matig, dit is niet gemakkelijk om dingen te schoppen, de overall zou moeten zijn compact en voeten, het beste voor de extra afgesneden tape.

4. Speciaal loopvlak Antislip rubberen buitenzool, contact met de grond, slijtvaste behandeling, aanraakverzachtende behandeling, antibacteriële behandeling van het schoenbed, en zorgen voor een zacht kussen, de buitenzool op het droge, waterrijke -slip, in stenen, glazen en rubberboten en vele andere gladde oppervlakprestaties. Alles om het jacquard-lint aan te passen, voordat de riem en de gesp een sponskussen hebben, om het draagcomfort te garanderen.


Producten