Huis > Nieuws > Inhoud
Topnieuws voor juni zeven, 2018
Jun 07, 2018

NEW YORK, NY, 07 juni, 2018 / 24-7 Press Release / - Volgens het Mesothelioma Victims Center: "We bieden nu ter plekke toegang tot de beste advocaten van het land om een Amerikaanse marine of commerciële scheepswerfarbeider te helpen die Onlangs is de diagnose mesothelioom gediagnosticeerd, wat betreft compensatieresultaten Wij moedigen vooral personen met mesothelioom aan, wiens primaire blootstelling aan asbest plaatsvond op een scheepswerf of tijdens het repareren van een schip op een scheepswerf om ons op elk gewenst moment te bellen op 800-714-0303 voor onmiddellijke toegang voor enkele van de meest capabele mesothelioomadvocaten van de natie.Als u de best mogelijke compensatie wilt, heeft u een aantal van de meest bekwame mesothelioomadvocaten van de natie nodig. ' http://MesotheliomaVictimsCenter.Com

De soorten scheepswerf of maritieme arbeiders met mesothelioom die de groep probeert te identificeren en te helpen met onder meer lassers, machinisten, monteurs, arbeiders, elektriciens, stoomfitters, loodgieters, isolatoren en timmerlieden. Mesothelioom duurt meestal drie tot vijf decennia om zich te ontwikkelen en de gemiddelde leeftijd van een persoon met mesothelioom in de Verenigde Staten is ongeveer 72 jaar oud. De scheepswerfarbeider die de groep probeert te helpen, is waarschijnlijk in eerste instantie blootgesteld aan asbest in de jaren zestig, zeventig of tachtig.

US Navy Shipyards waar asbestgebruik wijdverspreid was in de jaren 1950, 1960 en 1970 omvatten:

* De Norfolk Naval Shipyard Norfolk, Virginia
* Puget Sound Naval Shipyard Bremerton, Washington
* Bangor, Maine
* Hunters Point, Californië
* Long Beach Naval Shipyard, Californië
* Groton, Connecticut
* Todd Shipyard Seattle
* Philadelphia Naval Shipyard
* De Brooklyn Naval Shipyard, New York
* Boston Navy Yard Boston, Massachusetts
* De Charleston Naval Shipyard Charleston, South Carolina

Raadpleeg de website ShipbuildingHistory.com voor een overzicht van huidige en vroegere US Navy Shipyards: http://www.shipbuildinghistory.com/shipyards/public.htm

Daarnaast zijn er commerciële scheepswerven in West-Washington, Oregon, Californië, Massachusetts, Rhode Island, Louisiana, Texas, Florida, Minnesota en Mississippi.

Als het Mesothelioom Slachtoffers Centrum een vitale tip had voor een marine of commerciële scheepswerf werknemer met bevestigd mesothelioom zou het zijn: "Je wilt ons altijd bellen op 800-714-0303 om ervoor te zorgen dat je de kans hebt om te praten met een van de naties toonaangevende mesothelioom advocaten.Deze uiterst gekwalificeerde mesothelioom juridische experts kunnen game-changers zijn als het gaat om financiële compensatie.

"Ons belangrijkste doel is dat mensen de allerbeste financiële compensatie voor mesothelioom ontvangen, die waarschijnlijk een miljoen dollar zou kunnen overschrijden, afhankelijk van de mate waarin u bent blootgesteld aan asbest en een getuige om de blootstelling te verifiëren. niet zoals we zouden willen bespreken. " http://MesotheliomaVictimsCenter.Com

Voor een website van het ministerie van arbeid met betrekking tot scheepswerfarbeiders bekijk je hun website over dit onderwerp: https://www.osha.gov/SLTC/etools/shipyard/standard/index_se.html .

Mesothelioom is een zeldzame vorm van kanker die wordt veroorzaakt door blootstelling aan asbest. Werkgroepen met een hoog risico voor blootstelling aan asbest zijn onder meer veteranen van de Amerikaanse marine, werknemers in de elektriciteitscentrale, scheepswerfarbeiders, olieraffinaderijarbeiders, werknemers in de staalindustrie, mijnwerkers, pulp- of papierfabrieksarbeiders, drukkers, fabrieksarbeiders, spoorwegarbeiders, loodgieters, molenfabrikanten , keteltechnici, elektriciens, automonteurs, machinisten, lassers, pijpfitters, isolatoren, brandweerlieden en bouwvakkers. In de meeste gevallen werd een persoon met de diagnose mesothelioom blootgesteld aan asbest in de jaren 1950, 1960, 1970 of 1980.

Volgens de CDC omvatten de staten met de hoogste incidentie van mesothelioom Maine, Massachusetts, Connecticut, Maryland, New Jersey, Pennsylvania, Ohio, West Virginia, Virginia, Michigan, Illinois, Minnesota, Louisiana, Washington en Oregon.

Op basis van de oproepen die het Mesothelioma Victims Center ontvangt, kan een Amerikaanse marine-veteraan of scheepswerfarbeider met mesothelioom in elke staat wonen, waaronder New York, Florida, Californië, Texas, Illinois, Ohio, Iowa, Indiana, Missouri, North Carolina, Kentucky, Tennessee, Georgia, Alabama, Oklahoma, Arkansas, Kansas, Nebraska, North Dakota, Wyoming, Nevada, Colorado, New Mexico, Utah, Arizona, Idaho of Alaska. http://MesotheliomaVictimsCenter.Com

Voor meer informatie over mesothelioom verwijzen wij u naar de website van de National Institutes of Health met betrekking tot deze zeldzame vorm van kanker: https://www.cancer.gov/types/mesothelioma .

Producten