Huis > Nieuws > Inhoud
Tourico Vacations Beoordelingen 7 New Viking River Cruise Ships voor 2019
Sep 29, 2018
NEW YORK, NY, 28 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Viking® River Cruises 'zes nieuwe Viking-longships zullen hetzelfde fantastische originele gangontwerp en geavanceerde technologieën bevatten, evenals een lange lijst van voorzieningen die zijn ontworpen om een beroep te doen op elke moderne reiziger. Elk schip heeft een Aquavit-terras binnen / buiten, bij alle weersomstandigheden, uitgerust met glazen deuren van vloer tot plafond om de meest extravagante eetbelevenis mogelijk te maken, energiezuinige hybride motoren om trillingen te verminderen, zonnepanelen aan boord helpen het schip te bevoorraden met betrouwbare elektriciteit, en zelfs een organische kruidentuin. De nieuwe Viking-longships kunnen tot 190 gasten herbergen, met alle kamers met zowel Amerikaanse als Europese verkooppunten, mini-koelkasten, verwarmde vloeren in de badkamers en uitzonderlijk comfortabele bedden in hotelstijl. Reizigers kunnen kiezen tussen een Franse balkonhut, een Veranda-passagiershut, een veranda-suite of een Explorer-suite, voordat ze zeilen voor het avontuur van hun leven op de rivieren de Rijn, de Main of de Donau.

Viking® River Cruises 'nieuwe Douro-rivierschip, hoewel iets kleiner dan de Viking-longschepen, zal ook veel van de ongelooflijke voorzieningen als zijn grotere verwant bevatten, behalve met een meer intieme setting voor een kleinere menigte van maximaal 106 gasten. Passagiers kunnen nog steeds kiezen uit welk type kamer ze kiezen, uit verschillende opties, en profiteren van een biologische kruidentuin aan boord en Aquavit Terrace. Zonnepanelen zullen ook helpen te voldoen aan de energiebehoeften van dit schip terwijl het zich voegt bij de drie andere zusterschepen aan de Portugese River of Gold!

Tourico Vacations is de eerste online boekingsmodule die is ontworpen om onze klanten uitzonderlijke insiderprijzen te bieden voor meer dan 16.000 hotels, 2.000 cruisetrajecten, vluchten, autoverhuur, vakantiepakketten en attracties over de hele wereld. Naast reisdiensten heeft Tourico Vacations onlangs Condos, Europese en Amerikaanse woningen geïntroduceerd, een unieke service die accommodaties aanbiedt in meer dan 4.500 luxe vakantie-appartementen wereldwijd door de week. Door Tourico Vacations gepatenteerde technologie biedt een uitstekende reeks reisdiensten, gemakkelijk online.
Producten