Huis > Nieuws > Inhoud
Trinity Street Capital Partners kondigt de oprichting aan van een hoge hefboom, geen verhaal, bouwlening op een AC Marriott Hotel in Atlanta, Georgia
Sep 21, 2018
NEW YORK, NY, 20 september, 2018/24-7PressRelease / - Trinity Street Capital Partners (TSCP) ( www.trinitystreetcp.com ), een full-service vastgoedbeleggingsbank, kondigt de oprichting aan van een lening van $ 28,5 miljoen, 75% -prijs, bouwfaciliteit voor de ontwikkeling van een 222 sleutel, AC Marriott hotel in Atlanta, GA. De niet-recourse bouwkrediet was voor 75% van de kosten, had een looptijd van 3 jaar, met verlengingsopties van 2/1 jaar.

De verbeteringen van het onderwerp bevinden zich langs Roosevelt Highway, op loopafstand van het Georgia International Convention Center en de ATL Skytrain, met een rit van 2 minuten op de internationale luchthaven Hartsfield- Jackson Atlanta. Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport is de drukste en meest efficiënte luchthaven ter wereld en, volgens sommige accounts, de beste in Noord-Amerika. ATL is het economische juweel van Georgië en genereert een economische impact van $ 34,8 miljard voor metro Atlanta en levert meer dan 63.000 banen op het terrein, waarmee het de grootste werkgever van de staat is.

AC Hotels by Marriott is een selectieve serviceketen van hotels, verspreid over de hele wereld in Oostenrijk, Brazilië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Polen, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Tot de voorzieningen van de vlag behoren restaurants, zakelijke diensten, vergader- en conferentiezalen en feestzalen voor zakenreizigers en vakantiegangers. Het bedrijf stond bekend als AC Hoteles SA totdat het zijn naam veranderde in AC Hotels by Marriott in 2011 en werd in 1998 in Madrid, Spanje opgericht door Antonio Catalán.

Volgens een senior underwriter bij Trinity Street is "toegang tot bouwleningen, met name voor horecageigendommen, steeds moeilijker te verkrijgen geworden als we de top van de volgende vastgoedcyclus naderen." Er is een explosie van nieuwe hotelontwikkeling in het hele land geweest , in aanvulling op toekomstige potentiële verstoorders, zoals Airbnb of vergelijkbare websites die online marktplaatsen exploiteren voor peer-to-peer, accommodaties op korte termijn. Volgens verschillende experts uit de industrie is er ongeveer 80% minder bankbouwleningen geweest in 2018 versus 2017. "

Trinity Street Capital Partners richt zich op non-recourse, high leverage senior & subordinate non-recourse commerciële hypotheken, bouwleningen en onroerend goed private equity, met investeringen vanaf $ 5MM op het gebied van inkomen voortbrengende retail, kantoor, industriële, meergezins, gefabriceerde woongemeenschappen, self-storage en hospitality-eigenschappen, verspreid over de vijftig staten.

Ga voor meer informatie over Trinity Street Capital Partners en de services die het biedt naar www.trinitystreetcp.com .
Producten