Huis > Nieuws > Inhoud
TUFF SRC lanceert nieuwe winkel onder nieuw merk
Jun 20, 2018

BLAINE, WA, 30 mei, 2018 / 24-7PressRelease / - Synergy Research Corporation heeft de merknaam van haar vlaggenschip opblaasbare bootrestauratieproductlijn veranderd van Tuff-Coat in TUFF SRC. In combinatie heeft het bedrijf de direct-to-consumer online winkel op https://tuff-src.myshopify.com opnieuw gelanceerd .

"We zijn al meer dan 16 jaar succesvol in het op de markt brengen van ons merk rubbers voor opblaasbootrestauratie", zegt Michael Fry, eigenaar van Synergy Research Corporation en uitvinder van TUFF SRC. "Onze nieuwe TUFF SRC-branding dient om onze opblaasbare bootcoatings te onderscheiden van andere niet-maritieme verfproducten en zet de weg voor een gratis lijn nieuwe TUFF SRC-producten voor de markt van opblaasboten.

De nieuwe online winkel maakt gebruik van het Shopify-platform om de koopervaring voor TUFF SRC-klanten te verbeteren.

"Terwijl onze oude winkelwagen de klus klom, was het tijd om over te stappen naar een moderner e-commerceplatform", zegt Fry. "Het was logisch om ons nieuwe winkelplatform te lanceren op het moment dat we onze nieuwe productmerknaam bekendmaakten."

De nieuwe online winkel wordt gelanceerd met het merk TUFF SRC. Door het verbeterde ontwerp en de verbeterde navigatie kunnen klanten beter bepalen welk product ze bestellen, hoeveel ze moeten bestellen en hoe ze de coating moeten aanbrengen om hun hypalon of pvc-rubberboot te herstellen.

"Onze marktleidende producten voor de restauratie van opblaasbare boten zijn niet veranderd onder het nieuwe merk", zegt Michael Fry. "TUFF SRC is nog steeds de enige bewezen coating die succesvol is in het herstellen van beschadigde opblaasbare bootbuizen."

Over Synergy Research Corporation
Synergy Research Corporation produceert en distribueert restauratieproducten voor de scheepvaartindustrie. Het besloten bedrijf bedacht een aantal producten, waaronder de unieke opblaasbare bootverf onder het originele merk Tuff-Coat.

Over TUFF SRC
TUFF SRC ™ is een tweedelig opblaasbootcoatingsysteem dat rechtstreeks wordt aangebracht op PVC- of Hypalon-textiel. De TUFF SRC-basislak is ontwikkeld om de originele stof opnieuw te maken en te herstellen. De TUFF SRC Topcoat is ontworpen om te hechten op de basislaag. Topcoat is verkrijgbaar in de 5 meest voorkomende kleuren op opblaasbare boten zoals Avon, Bombardier, Brig, Caribe, Zodiac en anderen. TUFF SRC is beschikbaar via een aantal verkooppartners en in de online winkel van het bedrijf op http://www.tuff-src.myshopify.com .

Producten