Huis > Nieuws > Inhoud
Soorten apparatuur
Apr 08, 2018

Soorten apparatuur

Wanneer u nieuw bent in de keuken, kan het scala aan apparatuur overweldigend lijken. Alles heeft een bepaalde (en waarschijnlijk vreemd klinkende) naam, alles heeft een plaats en dat moet je ook leren.

Om het een beetje gemakkelijker te maken, kunnen we apparatuur beschouwen als behorend tot een van de twee categorieën. Ten eerste is er kleine apparatuur, dingen die gemakkelijk te vervoeren zijn en door de keuken bewegen. Dan is er grote apparatuur, deze items zijn meestal onbeweeglijk en worden vaak op de vloer of op een bank bevestigd.

Het verschil tussen handgereedschap en gereedschap is dat handgereedschap letterlijk met de hand kan worden vastgehouden en bediend, en meestal slechts één hand! Gebruiksvoorwerpen omvatten werktuigen (gespecialiseerde gereedschappen zoals een olijfstoner ) of vaten (potten, pannen en mengkommen) die u in een keuken gebruikt. Veel van deze vereisen meer dan één hand om te bedienen.

Afgezien van hun grootte kunnen we apparatuur ook categoriseren als niet-mechanisch, mechanisch of elektrisch aangedreven.


Producten