Huis > Nieuws > Inhoud
DIVERSE DUIKACCESSOIRES
Apr 17, 2018

DIVERSE DUIKACCESSOIRES

Dan is er de "kleine" apparatuur

Deze verschillende items kunnen worden gekocht terwijl u door de niveaus gaat en in overeenstemming met de aankoop van uw andere apparatuur:
- Een computer : verplicht vanaf niveau 2, je hebt op zijn minst een manier nodig om je diepte en duiktijd te bewaken. Als er geen bij komt, denk dan eens aan een hoes om je computer te beschermen.
- Een kompas en oppervlakte markeringsboei : je hebt deze tools ook nodig tijdens je level 2 training. Onthoud een clip voor uw kompas en een regel en gewicht voor uw SMB als deze niet wordt verstrekt.
- Een duiklamp of fakkel : u kunt in eerste instantie beginnen met een fakkel waarmee u beter kunt zien in alle hoeken en gaten waar sommige soorten verborgen zijn. Hierna kunt u overwegen om een veel krachtiger duiklamp te kopen, vooral als u geïnteresseerd bent in onderwaterfotografie of video. Onthoud iets om je fakkel te bevestigen om hem niet te verliezen.
- Een loodgordel (als u voor dit systeem kiest): een dergelijke riem wordt over het algemeen gekocht wanneer u uw eerste open waterduiken doet.
- Een mes (of snijder): het is een veiligheidsinstrument, of het nu op uw enkel of arm wordt gedragen of aan uw vest wordt bevestigd. Hiermee kunt u een lijn of draad afsnijden als u verstrikt raakt.
- Een tas : een manier om uw apparatuur mee te nemen. Het moet idealiter waterdicht zijn, om te voorkomen dat uw auto helemaal nat wordt. Ik zou aanraden om er meerdere te hebben, waaronder een voor het zwembad dat je vinnen, masker, snorkel, badpak en handdoek zou kunnen bevatten, en dan een tas of doos voor het dragen van al je uitrusting voor duiken in open water. Ik zou zelfs een rollende tas aanraden, omdat de apparatuur zwaar is en niemand rugproblemen wil. U kunt ook een nettas hebben om uw apparatuur op de boot bij elkaar te houden.
- Handschoenen : handschoenen worden over het algemeen gekocht op hetzelfde moment als uw duikpak of voordat u met open water begint.
- Tank : allesbehalve verplicht, want als je gaat duiken met een commerciële structuur of club, wordt een tank meestal zonder extra kosten geleverd. Dus ik zou aanraden dat je een tank koopt als je van plan bent om met vrienden te gaan duiken (zonder een structuur) en je hebt je eigen compressor, maar dit is niet echt een verplichting.


Producten