Huis > Nieuws > Inhoud
Veteraan Jeugd Pastor Randy Brown kondigt de vrijlating van zijn boek aan
Oct 16, 2018
HOUSTON, TX, 15 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Auteur en ervaren jeugdpastor Randy Brown kondigt de publicatie aan van zijn boek "Crash: Living Life at the Point of Impact."

"Crash" is een eye-opening reis en benadrukt het belang van het leven in het midden van waar God werkt. Randy's doel is om de bijbelse waarheid door te geven aan een generatie die op zoek is naar relevant christendom in de wereld van vandaag. In 'Crash' laat Randy tieners, ouders en jeugdleiders zien hoe belangrijk het is om Gods Woord te begrijpen, zodat we Gods liefde kunnen laten zien aan een ongelovige wereld.

Als je het beu bent om gewoon te bestaan en volledig wilt leven, kom dan samen met Randy op deze ontdekkingsreis terwijl je probeert het leven te leven op het punt van impact!

"'Crash: Leven op het punt van impact' is een oprechte benadering van het leven ten volle. Randy's down-to-earth stijl en doordachte aanpak communiceren de noodzaak voor ieder van ons om het beste te halen uit het leven dat ons wordt gegeven Ik ben opgewonden dat dit boek in handen is van iedereen die uit hun comfortzone wil stappen en een reis wil maken die het traject van hun leven mogelijk kan veranderen. "
- Doug Fields, medeoprichter van Download Youth Ministry en auteur van "Purpose Driven Youth Ministry" en "Your First Two Years in Youth Ministry"

"Crash: Living Life at the Point of Impact" is verkrijgbaar bij online boekwinkels, waaronder Amazon en Barnes & Noble, of rechtstreeks bij Lucid Books op store.lucidbookspublishing.com. Voor meer informatie over Randy Brown, ga je naar crash-pointofimpact.com.

OVER RANDY BROWN
Randy Brown is een ervaren jeugdpastor van 29 jaar en heeft gediend in kerken in Georgia, North Carolina en North Dakota. Hij is afgestudeerd aan de Columbus State University in Columbus, Georgia, en heeft een Bachelor of Arts-diploma met een nadruk op sociale wetenschappen. Randy is een geordineerde minister en heeft een Master of Youth Ministry diploma van Wesley Seminary. Hij is ook een militaire veteraan die acht jaar in het Amerikaanse leger diende als assistent-kapelaan en als aalmoezenier. Randy heeft veel gereisd door de Verenigde Staten, Europa en Rusland en sprak met studenten over onderwerpen als onthouding, wereldbeeld, missional living en bijbelse transformatie. Hij is een actuele medewerker van de Youth Worker Journal, Interlinc en zijn Missional Student Ministry Blog ( www.crash-pointofimpact.com ).

OVER LUCID BOEKEN
Lucid Books is een onafhankelijke, hybride uitgever in de omgeving van Houston. Als uitgever van partners biedt Lucid Books de connecties en expertise van een traditionele uitgever aan met de betrokkenheid van de auteur van een self-publisher. We bestaan om auteurs te helpen het leven van hun lezers te inspireren, te informeren en te verrijken. Ga naar lucidbookspublishing.com voor meer informatie over Lucid Books
Producten