Huis > Nieuws > Inhoud
Vintage sleepbootwedstrijden & gratis weekend met familiefeesten
Aug 28, 2018

OLYMPIA, WA, 25 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Het is een race naar de finish als de definitieve plannen de koers bepalen voor Olympia Harbor Days Vintage Tugboat Races en Festival, South Sound's grootste en gratis maritieme festival aan de waterkant van Olympia, augustus 31 - 2 september, Labor Day weekend. Het bekroonde evenement wordt gepresenteerd door de Olympia Kiwanis Club met titelsponsor Squaxin Island Tribe. "Elk jaar heb ik zoveel plezier in het nog beter maken van het festival door meer plezier voor kinderen en volwassenen te creëren om blijvende herinneringen voor het hele gezin te creëren", zegt uitvoerend directeur Carol Riley.

De sleepboten komen eraan, de Sleepboten komen eraan! Het gaat allemaal om de Vintage Tugboats van de Puget Sound. Tour over een dozijn vintage sleepboten op zaterdag en bekijk 's werelds grootste vintage sleepbootraces op zondag in het diepe kanaal van Budd Inlet. Zorg ervoor dat je het WWII History Museum bezoekt aan boord van de gepensioneerde US Coast Guard Cutter Tug Comanche. En vind niet 1, niet 2, maar 3 mini-sleepboten te zien en als ze strijden in een Mini Tug - Tug 'o War.

De Squaxin Island Tribe verandert het Port Plaza in de Salish Seaport van Squaxin Island met een biertuin, zalmbak, tribale kunst, culturele activiteiten en een tribale kanorace gevolgd door tribale jamming met drummen en dansen. Rock elke avond op de Seaport Stage naar de deuntjes van Seattle's band The Popoffs. Op zaterdag kunnen kinderen een "zalm-bot" creëren met personeel van het Hands On Children's Museum in Olympia.

Bij Percival Landing maak je een wandeling door de honderden kunstnijverheid en commerciële verkopers. Percival Park blijft de thuisbasis van Washington's Lottery Main Stage met een mix van klassieke rockbands en getalenteerde muzikanten. Nieuw dit jaar: America's First Corps 5-Man Jazz Combo, The Budd Bay Sea Shanty Singers en het River Ridge High School Taiko Drumming Ensemble. En vind de innerlijke piraat in jezelf - doe mee aan de Processie van de Pirates Samba Olywa-stijl op zondag. Kinderen verkleed als piraten kunnen een prijs zoeken in onze schatkist in het havenhuis!

Geniet van de prachtige "Ships of the Harbour" gesponsord door Capital Heating & Cooling. Cruise op een stoomschip. Vaar op een groot schip! Bezoek historische schepen en jachten, waaronder de admiraals van de marine Barge the Old Man IV en een 100-jarige Bering Sea. ÉÉN DAG ALLEEN - FIN, een 25 voet zalm, zal zondag aankomen op Columbia Street. Kinderen - trek je schoenen uit en klim in de mond van deze stalen zalm en vind een wereld van kunst, cultuurgeschiedenis, een waterval en leer de levenscyclus van zalm kennen.

Hoogtepunten:
Vrijdag - Tugboat Arrive, Circusartiesten, 60's Band met GO GO Girls, Tall Ships
Zaterdag - Tugboat Touring, Lego Harbor Build, Sand Carving, America's First Corp Jazz Band
Zondag - 's Werelds grootste Vintage Tugboat Races, FIN de 25 voet zalm, Quick Carve Sand Contest

Olympia Harbor Days is een non-profit community-festival, gepresenteerd door de Olympia Kiwanis Club, die als missie heeft om kinderen en gezinnen in nood te helpen. Het festival vindt plaats tijdens elk weekend van de Labor Day op het Waterfront van Olympia. Donaties zijn welkom. Ga naar www.HarborDays.com voor meer informatie.

Producten