Huis > Nieuws > Inhoud
Watson's verdubbelt de grootte van zijn vlaggenschip winkel in Cincinnati
Jun 27, 2018

CINCINNATI, OH, 16 mei, 2018 / 24-7PressRelease / - Een in Ohio gevestigde winkel die al een van de grootste retailers van recreanten voor thuisgebruik is, is verdubbeld in omvang.

Watson's vlaggenschiplocatie in Cincinnati, Ohio, zal meer dan 100.000 vierkante voet beslaan - de grootte van een heel stedelijk blok in Manhattan.

Het geeft ook een make-over van $ 50.000 weg aan een gelukkige winnaar als onderdeel van zijn grootse openingsviering, die op 29 mei begint.

"We hebben echt het gevoel dat dit de meubelwinkelervaring van de toekomst is", zei Erik Mueller, CEO van Watson.

Door de uitbreiding is Watson een van de grootste bedrijven in zijn soort in het land, met binnenhuisinrichting, buitenmeubilair, recreatieve producten voor thuis en water - alles onder één dak.

De nieuwe toevoeging maakt plaats voor een uitgebreide afdeling voor binnenmeubelen - met honderden secties, sofa's, fauteuils en thuistheaters, van topmerken als Natuzzi en Palliser.

Watson heeft in april een nieuw logo onthuld en zal in mei een gloednieuwe website lanceren. Het personeelsbestand is in het afgelopen jaar met ongeveer 20% toegenomen.

"Rapporteert dat de detailhandel dood is, is enorm overdreven." Mueller zei.

Mueller crediteert het succes van Watson met een aantal factoren - waaronder een steeds veranderende selectie van producten, de bovengemiddelde positie van zijn verkooppersoneel en de garantie van de winkel om de laagste prijs in de VS te zijn

Watson's werd in 1968 in Cincinnati opgericht. Met nieuwe winkels die onlangs zijn geopend, bestaat Watson nu uit acht showrooms in de detailhandel en 11 accessoire-outlets in het Midwesten.

Sinds 1968 heeft Watson's een zwembadwinkel in Cincinnati ontwikkeld tot het belangrijkste binnen- / buitenhuis lifestylecentrum van de regio, met binnenmeubilair, tuinmeubilair en water allemaal onder één dak. Onze missie is om families samen te brengen voor plezier, ontspanning en een onderbreking van de stress van het dagelijks leven. Onze visie is om creativiteit naar de recreatie- en vrijetijdsindustrie te brengen, leiderschap te bieden met geavanceerde producten, innovatie en idee en klantenservice van wereldklasse. Ga voor meer informatie naar www.watsons.com .

Producten