Huis > Nieuws > Inhoud
Wheless Partners is opnieuw gerangschikt onder de beste zorginstellingen in de natie voor 2018 door de moderne gezondheidszorg
Sep 11, 2018
BIRMINGHAM, AL, 10 september, 2018 / 24-7PressRelease / - De jaarlijkse ranking van Modern Healthcare voor bedrijven is gebaseerd op het totale aantal VS-plaatsingen voor leidinggevenden op hoger niveau - senior vice-president niveau en hoger. De jaarlijkse enquête vergelijkt type zoekfirma's, netto-inkomsten, aantal recruiters en aantal plaatsingen, onder andere bij het rangschikken van de grootste zoekbedrijven in de gezondheidszorg in het land.

"Het is een eer om erkend te worden op zo'n prestigieuze lijst en we zijn vooral trots dat we dit jaar in de ranglijst zijn gestegen." We verheugen ons op verdere groei in de toekomst als we staan voor onze sterke klantrelaties die vertrouwen op Wheless voor hun leidinggevende zoekservices ", aldus Richard Grehalva, CEO van Wheless Partners. "Naast de top ranking van Modern Healthcare, is ons bedrijf 1 van de slechts 40 geselecteerde bedrijven die gesanctioneerd zijn in ACHE's National Executive Search Firm Exchange."

Het leiderschapsteam van Wheless Partners bestaat uit voormalige CEO's, COO's, CNO's, VP Strategie, VP Human Resources, Physician Practice Executives en University Presidents en Chancellors die posities bekleedden in organisaties van verschillende grootten en culturen. De filosofie van Wheless Partners benadrukt het belang van zoekleiders die de rollen, vereisten voor succes en complexiteit van ziekenhuizen, gezondheidsstelsels en academische medische centra begrijpen.

"Leden van ons team hebben deelgenomen aan de nationale adviescommissie van vrouwelijke bedrijfsleiders in de gezondheidszorg in Amerika, hebben gediend als directeur van e-Health-adviesbureaus en toonaangevende aanbieders van diensten aan de gezondheidszorgsector en waren leiders in de MGMA, AONE en andere organisaties.Onze unieke achtergronden stellen ons in staat de cultuur en het milieu van een organisatie beter te begrijpen en kandidaten beter in te schatten die passen bij de behoeften van onze klanten.In feite komt 75% van onze zorginkomsten van bestaande, goedbediende klanten die keer op keer terug naar ons, dit is een sterk bewijs dat onze prestaties solide zijn en ons bedrijfsmodel werkt, "zei Grehalva.

"We zijn verheugd om ons aankomende leiderschapsboek Influence, The Catalyst For Extraordinary Leadership, aan te kondigen, dat in het vierde kwartaal van 2018 zal verschijnen. Samen met enkele van de meest vooraanstaande bedrijfs- en gezondheidszorgleiders is het boek beschikbaar voor vroege vrijgave op de Becker's Hospital Review-conferentie in november. "

Over Wheless Partners Executive Search & Leadership Consulting
Opgericht in 1986, adviseert Wheless Partners Executive Search en Leadership Consulting organisaties nationaal op het gebied van executive en board searches, board consulting, coaching en assessment. Gezondheidszorg is een van onze grootste praktijken, leidend tot deze ranking van 2018 Top Healthcare Search Firm van Modern Healthcare. Onze teamleden zetten zich in voor het aangaan van strategische langetermijnpartnerships, wat tot uiting komt in het feit dat meer dan 75% van de opdrachten van Wheless Partners afkomstig is van bestaande klanten. Bovendien bieden onze executive achtergronden en het nationale netwerk van vertrouwde collega's, naast gepatenteerde training in methoden voor prestatievoorspelling, ons unieke inzichten en een voorsprong in kandidaten die zeer goed beoordelen, waardoor onze klanten uitzonderlijk leiderschap optimaal zijn voor zowel hun rol als hun cultuur.

Meer informatie vindt u op www.WhelessPartners.com of Bel gratis: + 1 800-448-0926 of Stuur ons een e-mail: inquire@whelesspartners.com .
Producten