Huis > Nieuws > Inhoud
White-label handelsplatform met onbeperkte licenties voor $ 1990 / m - speciale B2B-aanbieding van Quantower
Aug 04, 2018

DNIPRO, OEKRAÏNE, 3 augustus 2018 /24-7PressRelease / - Quantower LLC start de ongekende promo-actie waarmee Quantower-handelsplatform voor zakelijke doeleinden kan worden gebruikt voor een echt winstgevende prijs - slechts $ 1990 per maand. Kortingsprijs is alleen geldig voor de eerste 10 partnerschapscontracten en omvat:

Handelsplatform - professionele multi-asset terminal met fris en modern design en rijke functionaliteitslijst (alle momenteel beschikbare functies en alle toekomstige updates zijn inbegrepen)
White Label - visuele wijziging van de handelsterminal waarmee kan worden geïnvesteerd in de ontwikkeling en promotie van het eigen merk
Onbeperkte licenties - verkoop platform met eigen prijs of geef het gratis op
Technische ondersteuning - tweedelijnsondersteuning om technische vragen snel en efficiënt op te lossen
Gratis integratie - integratie met een serveroplossing van een derde partij zonder enige kosten (in het geval van vooruitbetaling van 6 maanden)
Unieke functionaliteit - ontwikkeling van aangepaste functies door Quantower-team of een extern team met Quantower API

Neem voor meer informatie contact op met Quantower via het verzendverzoekformulier op de speciale white-label promo-website. Het Quantower-team staat 24/7 open voor vragen en voorstellen en is klaar om aan de eisen van de meest veelzijdige klanten te voldoen.

Over Quantower
Quantower is een multi-asset, broker-neutraal handelsplatform dat helpt om slimme en zelfverzekerde beslissingen te nemen. Een brede reeks professionele functies, naast de constant groeiende lijst van ondersteunde makelaars en gegevensleveranciers, maakt Quantower tot het universele en krachtige instrument voor verschillende activaklassen en handelsstrategieën. Quantower LLC werd in 2017 opgericht door het team van FinTech-experts, met het hoofdkantoor in Dnipro, Oekraïne.

Neem contact op met Quantower team: info@quantower.com

Producten