Huis > Nieuws > Inhoud
Waarom is snorkelen kleding een essentieel product
Apr 25, 2018

- Bescherming tegen de zon: de zonnestralen van de eilanden over de hele wereld volstaan, dat wil zeggen, de ultraviolette stralen zijn ook erg turbulent, waardoor je binnen enkele minuten zwart wordt. Het snorkelpak maakt gebruik van sneldrogende zonnebranddoeken, gelijk aan 50 keer de zonbeschermingsindex. Het dragen van een snorkelpak hoeft zich geen zorgen te maken over het waterbestendige effect van zonnebrandmiddelen of de gelijkmatigheid van zonnebrandmiddelen.

Denk je dat snorkelkleding alleen bescherming tegen de zon en mooie looks heeft? Klop op het bord om door te gaan met focussen.

- Bescherming: wanneer het snorkelgebied ondiep is, is het gemakkelijk om koralen tegen te komen. Het snorkelpak kan je ook beschermen tegen krassen. De scherpte van het koraal zal ik niet veel beschrijven, hoewel niet 100% zal worden bekrast, maar mijn hemelse idioom is goed gezegd om voorbereid te zijn. Daarnaast is het ook bekend als de kwallenkleding, omdat je na het dragen van een laag snorkelkleding bescherming tijdens het snorkelen kwallen kunt voorkomen.

- 1 dingen die je kunt gebruiken: snorkelkleding kan worden gebruikt naast snorkelen, kan ook worden gebruikt in yoga, fitness, hardlopen, badkleding, warmwaterbronnen en andere gelegenheden, krachtig, een fetisj.


Producten