Huis > Nieuws > Inhoud
Werkingsprincipe en toepassingsbereik van opblaasbaar reddingsvest
Nov 09, 2017

Opblaasbare reddingsvest is door handmatige en automatische twee soorten opblaasbare manier, van toepassing op het passagiersschip, jacht, militaire, marine politie, water smokkel boten, water bouwwerkzaamheden, offshore boren platform, overstroming, berging overstromingen, loodsen, hydrologie, water Conservancy en andere gebieden van water escape tools.

Werkend principe

Opblaasbare reddingsvesten hebben zowel handmatige als automatische opblaasbare functies.

1. Handmatige inflatie: voor of na de gedwongen trekkracht van het opblaasbare apparaat op het trekkoord, zodat de hendel tot niet minder dan 90 graden, doorboord naald gebroken gasflessen diafragma, hogedruk CO2-gas in de airbag, het gas breidt uit om drijfvermogen te produceren.

2. Automatisch opblaasbaar: na verdrinking in het watervest ondergedompeld in het automatische apparaat om de gevoelige componenten te verzachten, is de vurenspeld uit het blok, de lente om de invloed van punctuurnaald gebroken gasfles afdichtend diafragmaCo2 gas te bevorderen dat in wordt gevuld airbag en produceren drijfvermogen.

3. Het blaasmondstuk is éénrichtingsklep type, na het blazen sluit de luchtklep automatisch.

Toepassingsgebied

Opblaasbare reddingsvesten worden veel gebruikt op het gebied van passagiersschepen, jachten, militaire, marine-politie, water-smokkelboten, waterbouwactiviteiten, offshore boorplatformen, hoogwaterhulp, bergingsoverstromingen, loodsen, hydrologie, waterconservering en andere toepassingen.


Producten