Easy Breath Dive Snorkelmasker

Easy Breath Dive Snorkelmasker

180 ° FULL FACE DESIGN - Met onze Easy Snorkel kan iedereen (beginners en gevorderden) onmiddellijk beginnen met snorkelen met een briesje! Simpelweg het masker opdoen en ademen, door uw neus of mond en meteen beginnen met probleemloos snorkelen. Nul ervaring vereist! LEVEN VERANDEREN voor volwassenen, kinderen en ...

Beschrijving

180 ° FULL FACE DESIGN - Met onze Easy Snorkel kan iedereen (beginners en gevorderden) onmiddellijk beginnen met snorkelen met een briesje! Simpelweg het masker opdoen en ademen, door uw neus of mond en meteen beginnen met probleemloos snorkelen. Nul ervaring vereist!

LEVEN VERANDEREN voor volwassenen, kinderen en jeugd! Het panoramische 180 graden onderwaterbeeld is 100% onbeperkt, waardoor u meer kleurrijke vissen en zeeleven kunt zien dan ooit tevoren! Je krijgt een geheel nieuw perspectief van de zeebodem op de oceaan en levendige koraalriffen!

DROGE SNORKELTECHNOLOGIE - Ons innovatieve ontwerp garandeert dat u nooit zult kokhalzen! De 'Float-Tech'-functie voorkomt dat water uw masker binnendringt, en zal de hoeveelheid tijd die u snorkelt en plezier maakt drastisch vergroten!

NIEUW ANTI-FOG DESIGN - Iedereen heeft een hekel aan het moeten stoppen met snorkelen omdat hun masker constant beslaat. Dat is de reden waarom ons snorkelmasker een dynamische ademhalingskamer heeft, zodat uw ademhaling en uw gezichtsvermogen duidelijk zijn, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de vis.

UURS VAN SNORKELEN - U zult uren kunnen snorkelen met familie en vrienden met absoluut geen pijn aan de mond en kaak. De tijd doorgebracht in het water stijgt gewoonlijk met 33%.Hot Tags: easy breath dive snorkel mask, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten