Volgelaats snorkelmasker Duikmasker

Volgelaats snorkelmasker Duikmasker

🏄 Productverhaal + merkverhaal 🏊 🐠 Bent u niet gewend om alleen met uw mond te snorkelen? Maakt u zich zorgen over water dat verslikt en walmt tijdens het duiken? 🐠 Maak je geen zorgen! Het SMACO-team ontwierp een innovatief product voor het snorkelen van beginners en amateurduikers! 🐠 Je kunt zo natuurlijk ademen ...

Beschrijving

Productverhaal + merkverhaal

Ben je niet gewend om alleen met je mond te snorkelen, maak je je zorgen over water dat verslikt en walmt tijdens het duiken?

Maak je geen zorgen! Het SMACO-team ontwierp een innovatief product voor het snorkelen van beginners en amateurduikers!

Je kunt net zo onderwater ademen als op aarde, dus je zult nooit water verspoelen!

Basis informatie

Product structuur

Frame + buis + klep: polypropyleen (dat breukvast en onbreekbaar is en zorgt ervoor dat het masker duurzaam is.)

Lenzen: ABS-hars (dat soepel en helder is en u de heldere en echte zeewereld laat zien.)

Pakking: silicagel (die anti-lek en niet-toxisch is, en biedt u een comfortabel gevoel om te voorkomen dat u onder water water slikt.)


Wassen methode

Reinig het masker na elk gebruik met zoet water. Breng het na het snorkelen in de zee enkele minuten in warm zoet water om corrosie te voorkomen.


Opslagvaardigheid

Om beter anti-condens effect te behouden, dient u het masker niet af te vegen.Gewoon het na het schoonmaken natuurlijk laten drogen om direct zonlicht te vermijden.

Gebruik Herinnering

SeaELF-masker is alleen bedoeld voor snorkelen op het oppervlak (minder dan 3 meter). Draag het niet voor duiken, diep duiken, vrij duiken of intensief zwemmen.

Elk haar of baard creëert microruimtes waardoor water kan lekken. Gebruik geen zonnecrème die lekken en vervuiling van de zee veroorzaakt.

Laat uw masker niet in contact komen met zand. ZE zal het maskerraam krassen en kan ook de drijver in de snorkelspullen verstoppen.

Pakket bevat

1x Snorkelmasker

1x camera-montage

2xWaterdichte oordop

1x Draagtas

1xGebruikershandleidingHot Tags: volledig gezicht snorkel masker duikbril, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten