GoPro compatibele snorkelen masker

GoPro compatibele snorkelen masker

180° volledige gezicht DESIGN - onze snorkel masker maakt het gemakkelijker dan ooit om te ademen comfortabel door uw mond of neus terwijl je aan het snorkelen bent. Onze masker en snorkel bieden een 180° bekijken gebied-de grootste van alle snorkel masker op de markt vandaag garanderen dat u meer vis en zee zal zien...

Beschrijving

  • 180° volledige gezicht DESIGN - onze snorkel masker maakt het gemakkelijker dan ooit om te ademen comfortabel door uw mond of neus terwijl je aan het snorkelen bent. Onze masker en snorkel bieden een 180° bekijken gebied-de grootste van alle snorkel masker op de markt vandaag garanderen dat je meer vis en zee wezens dan ooit tevoren ziet. Met onze geïntegreerde GoPro Mount kun je eenvoudig koppelen uw GoPro camera vastleggen en delen van uw avontuur met vrienden en familie.

  • DROGE SNORKEL technologie zout water van het krijgen in je mond stopt en voorkomt kokhalzen. Besteden minder tijd zorgen te maken over water in je masker en meer tijd snorkelen!

  • MIST resistente DESIGN - er is niets erger dan behandeling met een masker dat constant omhoog is vernevelen. Onze innovatieve ontwerpfuncties een aparte ademhaling kamer die creëert een luchtstroom uit de buurt van uw belangrijkste bekijken visor waarmee elimineert beslaan en zal houden u snorkelen langer.

  • GEMAKKELIJK te gebruiken - dus die u besteden minder tijd gedoe met apparatuur en meer tijd genieten van uw snorkel ervaring.

  • JUISTE gebruik - volledige gezichtsmaskers snorkel zijn ontworpen voor ontspanning oppervlakte snorkelen. Ernstige freediving wordt niet aanbevolen. Inspannende zwemmen terwijl het dragen van elk soort snorkel, met inbegrip van volledige gezicht ontwerpen, wordt niet aanbevolen. Zorg dat u regelmatig pauzes te nemen terwijl het snorkelen. Ook volgen de regel van de buddy: nooit alleen snorkelen.

Introductie van de originele SeaView 180° snorkelen Volgelaatsmasker door WildHorn Outfitters. Is snorkelen ongemakkelijk voor u? Haat je ademhaling door een buis in je mond? Heb je ooit leed kokhalsreflex of pijnlijke een pijnlijke mond van bijten op een traditionele snorkel? Wilt u meer info? Als u Ja hebt geantwoord op een van deze vragen, zal de Seaview 180° snorkel masker veranderen nog leuker! De siliconen masker insert zorgt voor een comfortabele pasvorm met geen drukpunten gevonden op andere maskers.

Dankzij het innovatieve ontwerp van het masker hebt u niet langer om te gaan met een snorkel buis in je mond. Ademhaling kamers binnen het masker en een snorkel voor innovatieve droog kunnen u natuurlijk en rustig ademen door je neus of mond. Ademhaling langzaam door je neus vermindert kans op beslaan. De droge snorkel zal beletten water het masker door de snorkel-buis. Als water via de afdichting rond je gezicht lekken, net til je hoofd uit het water en het zal drain via een one-way kin-klep. Dit masker heeft ook het grootste weergavegebied op de markt!

Dit masker is ideaal voor zowel volwassenen die terloops snorkelen en kinderen of jongeren die net beginnen uit. Oppervlakte Snorkelen, niet vrij duiken, is het optimale gebruik voor dit masker als gevolg van de grote oppervlakte die heeft betrekking op het masker op je gezicht. Als u klaar bent om een betere snorkel ervaring hebben, koop de Seaview 180° vandaag!

Hot Tags: GoPro compatibel snorkelen maskeren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, Groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten