Top Amazon duiken Snorkel masker

Top Amazon duiken Snorkel masker

Controle van het zegel: de bandjes van het masker over je hoofd trekken en controleer dat het masker geheel op je gezicht zit. Adem normaal om te controleren op eventuele lekken in het masker: als u voelt een lichte druk wijzigen wanneer je adem, dan is het heel goed is afgedicht, anders vriendelijk Wijzig deborstband masker...

Beschrijving

Het zegel te controleren:
De bandjes van het masker over je hoofd trekken en controleer dat het masker geheel op je gezicht zit. Adem normaal om te controleren op eventuele lekken in het masker: als u voelt een lichte druk wijzigen wanneer je adem, dan is het heel goed is afgedicht, anders kunt u vriendelijk aanpassen van de maat van de borstband masker en probeer het opnieuw.

Met behulp van:
Eenmaal in het water, zwemmen aan de oppervlakte en adem rustig door je mond of neus. Als u ijlhoofdig denkt, weer de kop opsteken en onmiddellijk verwijderen van het masker. Houden van je kin iets omhoog zal de beste ademhaling ervaring maken. Mocht u obstructie aan uw ademhaling, dit kan worden veroorzaakt door de snorkel wordt bedekt met water tijdelijk, maar de droge top snorkel ontwerp zal beletten water via de bovenkant van de snorkel. Als water in uw masker lekt, gewoon til je hoofd uit het water en het zal afvoer via de kin klep - geen behoefte om uw masker opstijgen om duidelijk uit het water.


Hot Tags: Top amazon duiken snorkel maskeren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, Groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten