Volgelaats Duik Snorkelmasker

Volgelaats Duik Snorkelmasker

[VOUWEN BUISONTWERP]: Het opvouwbare ademhalingsbuisontwerp kan met masker in de netten draagtas glijden en zorgt voor een betere verpakkingservaring. De tube blijft altijd bij het masker op vouw of verbinding staan. Geen zorgen over het opnieuw missen van de beademingsslang. De O-ringafdichting op de buis ...

Beschrijving

[VOUWEN BUISONTWERP]: Het opvouwbare ademhalingsbuisontwerp kan met masker in de netten draagtas glijden en zorgt voor een betere verpakkingservaring. De tube blijft altijd bij het masker op vouw of verbinding staan. Geen zorgen over het opnieuw missen van de beademingsslang. De O-ringafdichting op de buisconnector zorgt voor een sterke en veilige verbinding om te voorkomen dat de buis tijdens het snorkelen uit elkaar gaat.

[CONFORT EN EENVOUDIGE ADEMHALING VOOR BEGINNERS]: op natuurlijke wijze ademen door neus of mond. Ook geen ervaring meer met kaakklossen om het mondstuk vast te houden. Een geweldig ontwerp voor veel nieuwe en ervaren snorkelaars.

[AFNEEMBARE GO-PRO CAMERABEVESTIGING]: het opnemen van uw memorabele snorkeltocht is eenvoudig met ons Twinsheels-masker. U kunt ervoor kiezen om de camerabevestiging vast te houden of aan de buis te bevestigen voor een handsfree-ervaring.

[ANTI-FOG & ANTI-LEK DESIGN]: Innovatieve ademhalingskamer en ontluchtingssysteem voorkomen dat condens uit de uitgeademde lucht terugvloeit naar het panoramische scherm. Om lekkage te voorkomen, heeft de beademingsslang een bedekte bovenkant en een zwevende bal om te voorkomen dat er water in de buis komt. Ook een zachte laag verzegelingscovers rond je gezicht. Met de juiste afstelling van de achterband vermindert het de kans op waterlekkage aanzienlijk tijdens onderdompeling.

[100% GELD TERUG GARANTIE]: retourneer het item en ontvang een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent. Wij geven om onze klanten en de kwaliteit van onze producten. We hebben er alle vertrouwen in een zorgeloze garantie voor klanttevredenheid te bieden.


Ons hoogwaardig snorkelmasker voor volledig gezicht combineert een snorkelbril en ademhalingsslang tot één masker en biedt een unieke ervaring voor zowel beginners als professionals.


Nieuw 2018 vouwbuisontwerp - het vouwbuisontwerp biedt een betere organiserende ervaring. Gemakkelijk te passen in de net-draagtas bij het vouwen. Verbeterde o-ringverbinding verkleint de kans op waterlekkage door de interface aanzienlijk. Het opvouwbare ontwerp houdt ook de buis met het masker de hele tijd, geen zorgen meer over het kwijtraken van de buis.

Natuurlijk ademen - adem natuurlijk door je neus of je mond. Geen leercurve dus het is perfect voor beginnende snorkelaars. Het biedt ook een veel ontspannen ervaring, geen kaakmoeheid meer door het vasthouden van een traditioneel mondstuk.

Geweldige zichtbaarheid - Het panoramische scherm van 180 graden strekt zich achter uw ogen uit en biedt een breder en duidelijker zicht onder water.

Anti-lek ontwerp - De beademingsslang heeft een bedekte bovenkant en een zwevende bal om te voorkomen dat er water in de buis komt. Het masker zorgt voor een zachte en comfortabele afdichting rond uw hele gezicht. Met de juiste afstelling van de achterste riem vermindert de afdichting de kans op water ondergedompeld in uw masker.

Ontwerp voor mistweerstand - ons masker is gebouwd met een innovatieve ademhalingskamer en ventilatiesysteem. Het systeem voorkomt dat condens uit de uitgeademde lucht terugvloeit naar het scherm. Je besteedt meer tijd aan het genieten van het uitzicht in plaats van het constant reinigen van de mist.

Afneembare Go-Pro camerabevestiging - u kunt kiezen of u de Go-Pro camerabevestiging in de hand wilt hebben of bevestig hem aan de buis om handsfree te snorkelen.

Accessoires - Inclusief een net draagtas, een veiligheidsgids en een instructiemenu, een extra O-ring en ventiel, Go-Pro vatting en schroef.


FAQ:


  1. Ben je een fabriek?

A: Ja, we hebben onze eigen fabriek en hebben de ISO: 9001 (2015), BSCI, TUV, SGS, BV certificering doorgegeven in 2017.


2. Mag ik een monster nemen om te testen?

A: natuurlijk. De volgorde van de monsters is welkom. U kunt de kleur en grootte kiezen die u aan onze verkoop wilt geven.


3. Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

A: meestal per post. U kunt contact opnemen met onze verkoop voor meer informatie.


4. Wat is uw betaalrekening?

A: Meestal is het kleine bestelbedrag (minder dan $ 1000), we raden aan dat je zou kunnen betalen met PayPal. Ons PayPal-account is: smacosport@smaco.com.cn

We accepteren ook West Union betaling, HongKong HSBC bank etc.


Laat het ons weten als u andere vragen heeft.

Bedankt voor uw bezoek!

Hot Tags: duikbril snorkelmasker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten