Amazon Top Sell Diving Mask

Amazon Top Sell Diving Mask

FULL FACE DESIGN- Ons snorkelmasker biedt een kijkhoek. Maakt het gemakkelijker dan ooit om comfortabel te ademen door uw mond of neus terwijl u aan het snorkelen bent. Bovendien, in tegenstelling tot een gebogen lens die lijkt op een fishye-lens waardoor alles verder weg lijkt te zijn dan normaal, wat ...

Beschrijving

FULL FACE DESIGN- Ons snorkelmasker biedt een kijkhoek. Maakt het gemakkelijker dan ooit om comfortabel te ademen door uw mond of neus terwijl u aan het snorkelen bent. Bovendien is ons snorkelmasker, in tegenstelling tot een gebogen lens die lijkt op een fishye-lens waardoor alles verder weg lijkt dan normaal, wat onveilig is en duizeligheid en hoofdpijn in de loop van de tijd veroorzaakt, uitgerust met een andere lens die u meer comfort biedt en realiteitscène.

DROGE SNORKEL & ANTI-FOGGING Houdt zout water uit de mond en voorkomt kokhalzen. Dit innovatieve ontwerp is voorzien van een aparte ademhalingskamer die zorgt voor een luchtstroming weg van uw hoofdkijker die helpt bij het elimineren van condens en die u langer laat snorkelen.

GEVOUWEN-SNORKEL ONTWERP- Door het probleem van het vallen van de snorkel te elimineren, maakt u zich nooit zorgen over het wegvallen of lekken tijdens uw snorkelen; Dit masker zal u lang van dienst zijn en lost perfect het probleem van de niet-opvouwbare snorkelmaskers en de installatieproblemen op, zoals het eenvoudig beschadigen van de gesp en het gemakkelijk kwijtraken van uw snorkelmasker.

BEGINNER & JEUGDVRIENDELIJK - Ademen met dit masker is zo gemakkelijk, zelfs voor niet-ervaren zwemmers. Het wordt ook geleverd met een afneembare Gopro-houder, zodat je eenvoudig je actiecamera kunt bevestigen om je snorkelavontuur vast te leggen en te delen met je vrienden en familie.

LEVENSDUUR GARANTIE - Neem gewoon contact met ons op en ontvang een gratis vervangend of volledig geld terug met een functioneel probleem (als uw vriend niet van zijn kleur houdt, komt hij niet in aanmerking voor vervanging).

image.png

image.png

Hot Tags: Amazon top verkopen duikbril, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten