Seaview Gopro Snorkel masker

Seaview Gopro Snorkel masker

WILDHORN SEAVIEW 180° het oorspronkelijke Full-Face Snorkel-masker. De Seaview 180° combineert unieke eigenschappen met grote stijl voor een beter snorkel ervaring. Meer info, blijven langer uit en geniet van meer zeedieren. We hebben dit onszelf als marktleider door het behoud van de hoogste...

Beschrijving

WILDHORN SEAVIEW 180°

Het oorspronkelijke Full-Face Snorkel masker. De Seaview 180° combineert unieke eigenschappen met grote stijl voor een beter snorkel ervaring. Meer info, blijven langer uit en geniet van meer zeedieren.

We hebben dit onszelf als marktleider door het handhaven van de hoogste productnormen. Wij hebben zorgvuldig getest en ontworpen de Seaview 180° voor optimale prestaties, gebruik van alleen hoogwaardige materialen.

Meer dan je ooit hebt voor, zult u de manier zien. De Seaview 180° lens is ontworpen en verfijnd om te voorzien in optimale zichtbaarheid van de onvervalste en maximale gezichtsveld.

Onze Seaview 180° snorkel masker zal toestaan u om te ademen via de neus of de mond terwijl ze in het water. Wij denken dat dit helpt u richten zich op uw ervaring in plaats van uw apparatuur.

Het duurzame siliconen inzetstuk creëert een comfortabele waterdichte afdichting die houden je snorkelen van alle dag. Al het water dat krijgt in riool gewoon uit de unidirectioneel kin klep wanneer u uw hoofd achterover kantelen.

Onze innovatieve ontwerpfuncties een aparte ademhaling kamer die creëert een luchtstroom uit de buurt van uw belangrijkste weergavegebied en helpt elimineren beslaan.


Hot Tags: seaview gopro snorkel maskeren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, Groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten