Topdesign snorkelmasker

Topdesign snorkelmasker

★★★ 180 ° FULL PANORAMIC RONDE LENSONTWERP - maakt het gemakkelijker dan ooit om op een natuurlijke manier te ademen door uw mond of neus terwijl u aan het snorkelen bent. Ons masker biedt een kijkgebied van 180 °, het grootste snorkelmasker dat vandaag de dag op de markt is, en garandeert dat u meer vissen en zeedieren zult zien ...

Beschrijving

  • ★★★ 180 ° FULL PANORAMIC RONDE LENSONTWERP - maakt het gemakkelijker dan ooit om op een natuurlijke manier te ademen door uw mond of neus terwijl u aan het snorkelen bent. Ons masker biedt een kijkhoek van 180 °, het grootste snorkelmasker dat vandaag de dag op de markt is, en garandeert dat u meer vis en zeedieren zult zien dan ooit tevoren.

  • ★★★ GoPro MOUNT INBEGREPEN zodat u uw GoPro-camera eenvoudig kunt bevestigen voor geweldige onderwateropnames.

  • ★★★ DROGE SNORKELTECHNOLOGIE voorkomt dat zout water in uw mond terechtkomt en voorkomt kokhalzen. Besteed minder tijd aan zorgen te maken over water in je masker en meer tijd om te snorkelen!

  • ★★★ ANTI-FOG DESIGN- Er is niets erger dan het omgaan met een masker dat constant beslaat. Ons innovatieve ontwerp is voorzien van een aparte ademhalingskamer die zorgt voor een luchtstroming weg van uw hoofdkijker die helpt bij het elimineren van condens en die u langer laat snorkelen.

  • ★★★ KINDEREN EN JONGEREN zullen dol zijn op de manier waarop het masker werkt, terwijl ze leren snorkelen en zwemmen met hun hoofd in het water. Bovendien zullen ze denken dat het zo cool is om onder water te kunnen ademen!


Hot Tags: topontwerp snorkelmasker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten